Κοινωνία

Λάρισα: Με κάταγμα στο γόνατο ο άνδρας που προσγειώθηκε πάνω του αυτοκίνητο ενώ καθόταν σε παγκάκι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης, όταν ένα αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» πάνω στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου», με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα παγκάκι όπου καθόταν αμέριμνος ένας άνδρας.

Ο άνδρας τραυματίστηκε όταν βρέθηκε στο έδαφος τρομοκρατημένος, ενώ στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνομία όσο και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τον τραυματία να μεταφέρεται στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η 24χρονη οδηγός που είναι σχετικά νέα στο «τιμόνι» φέρεται να υποστήριξε πως «κόλλησε το γκάζι» όταν αυτή έφυγε από το πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να φθάσει μέσα στην πλατεία στην «καρδιά» της πόλης. Μάλιστα από την φόρα του, το όχημα έσπασε μέρος του τσιμεντένιου κράσπεδου που βρίσκεται μεταξύ του πεζοδρομίου και του γρασιδιού.

Ο δε άντρας που καθόταν στο παγκάκι, μάλλον στάθηκε τυχερός στην ατυχία του αφού γλίτωσε τα χειρότερα με ένα κάταγμα στο γόνατό του. Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...