Κοινωνία

Ηράκλειο: Βεντέτα θυμίζουν οι πυροβολισμοί σε ΙΧ στο Καστέλλι - Εκτός κινδύνου ο 23χρονος

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται ο 23χρονος που το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημα του σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, σύμφωνα με το cretapost.gr. H αστυνομία διερευνά τις πληροφορίες που θέλουν να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το neakriti.gr, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες για το περιστατικό στο παρελθόν του 23χρονου, καθώς πριν περίπου από ένα χρόνο ο άντρας που δέχθηκε πυροβολισμούς μαζί με τον αδερφό του κατηγορήθηκαν για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος συγγενικού προσώπου για τα μάτια μίας γυναίκας.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 23χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς από καλάσνικοφ και από πιστόλι, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, την ώρα του επεισοδίου υπήρχαν δύο οχήματα από την κάθε πλευρά, ενώ εξετάζεται εάν υπήρξε ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...