Κοινωνία

Χανιά: Σερβιτόρος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από ιδιοκτήτη διπλανού καταστήματος στο Ενετικό Λιμάνι

Θέμα συζήτησης στα Χανιά, η καταγγελία και οι μηνύσεις που ακολούθησαν. Ο σερβιτόρος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που κατονόμασε παραμένει άφαντος…

Ένας σερβιτόρος καταγγέλλει στα Χανιά πως δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος στο Ενετικό Λιμάνι, με το όλο θέμα να κινητοποιεί τόσο το Λιμενικό όσο και την αστυνομία. Ο 20χρονος υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από τον επιχειρηματία για λόγους που μένει να αποσαφηνιστούν. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά έκανε μήνυση στον 40χρονο. Εκείνος παρέμενε άφαντος μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίαιο επεισόδιο μεταξύ γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και σερβιτόρου διπλανής επιχείρησης, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr

Συγκεκριμένα, ένας  20χρονος σερβιτόρος, κατήγγειλε στον Λιμενικό Σταθμό του Ενετικού Λιμανιού ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 40χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος οδηγήθηκε αρμοδίως αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 20χρονος, αφού μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων και έλαβε ιατρική φροντίδα, στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση όμως ο 40χρονος ιδιοκτήτης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο παρήλθε το βράδυ της Κυριακής. Πάντως μηνύσεις έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν ενώ την προανάκριση χειρίζονται οι Λιμενικές Αρχές.

Η καταγγελία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τουριστική περιοχή στα Χανιά, μια εποχή που όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά και δίνουν μάχη για την προσέλκυση ντόπιων αλλά και τουριστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...