Κοινωνία

Δολοφονία Λυγγερίδη: Έχει προφυλακιστεί ο "Κοντός"- Συνεχίζονται οι απολογίες

Προφυλακίστηκε άλλος ένας κατηγορούμενος που φαίνεται πως είναι μέλος στους «διευθυντές» της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια στου Ρέντη.

Πρόκειται για τον αποκαλούμενο « Κοντό» που φέρεται να βρισκόταν μέσα στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ και να έδωσε το σύνθημα για τα επεισόδια.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία «…με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ.

Η συνομιλία του μάνατζερ με τον «Κοντό»


Ο « Κοντός» φορώντας καπέλο, ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών πλησίον της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη.

Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις».

Αρνήθηκε τις κατηγορίες


Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται σε καμία αξιόποινη πράξη που του αποδίδεται.

Είναι ο τρίτος κατηγορούμενος εκ των «διευθυντών» που κρίνεται προφυλακιστέος.


Οι απολογίες των υπολοίπων συλληφθέντων συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ