Κοινωνία

Δολοφονία Κυριακής: Αυτό είναι το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την 28χρονη

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που καταγράφει το μαχαίρι με το οποίο ο 39χρονος σκότωσε την 28χρονη Κυριακή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαχαίρι, το φονικό όπλο της άγριας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, το έφερε μαζί του ο δολοφόνος της Κυριακής τη μοιραία νύχτα.

Αφού με αυτό πήρε τη ζωή της αδικοχαμένης 28χρονης, «καρφώνοντάς» την με πέντε μαχαιριές, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ντοκουμέντο, το μαχαίρι του εν ψυχρώ εγκλήματος ήταν γεμάτο αίματα.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Το Πρωινό» έφερε στη δημοσιότητα και ντοκουμέντο με το άψυχο σώμα της Κυριακής να κείτεται στο έδαφος σε απόσταση αναπνοής από το φυλάκιο του Τμήματος στους Αγίους Αναργύρους.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος δολοφόνος είναι έγκλειστος σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του σε δύο νοσοκομεία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ