Κοινωνία

Κέα: Δύο αλλοδαποί έκαναν τρεις διαρρήξεις- Συνελήφθησαν στο Λαύριο

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 64 χρόνων αφού νοίκιασαν ένα βαν και πήγαν με αυτό στην Κέα, εισέβαλαν σε τρία κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πήραν από το εσωτερικό τους προμήθειες, εργαλεία και είδη εξοπλισμού.

Οι τρεις διαρρήξεις, που έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, εξιχνιάστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι είχαν προλάβει να επιβιβαστούν την Τετάρτη στο πλοίο για το Λαύριο με τη λεία τους φορτωμένη στο νοικιασμένο όχημα, με σκοπό να πάνε στην Αθήνα.

Όμως, κατά την άφιξη τους στο λιμάνι του Λαυρίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Λιμενικό. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...