Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι: Αστυνομικός ο 31χρονος νεκρός

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16.04.24) στο Πασαλιμάνι, καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση κτιρίου στην περιοχή, ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών. Το κτίριο που κατέρρευσε, βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι.

Ενώ γίνονταν οι εργασίες, ξαφνικά ένα μέρος του έπεσε, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 31χρονου και τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 31χρονος ήταν αστυνομικός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση ως ειδικός φρουρός. Τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες, προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό, για να σωθεί και στον πλάκωσε το κτίριο.

Για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι όταν κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στην οδό Νεωρίων μίλησε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο».

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε ότι «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες». «Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέους ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος