Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ οι πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης

To επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε εχθές το Star.  H σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα ματιά περαστικών, που εκείνη την ώρα έφευγαν από νυχτερινά κέντρα που βρίσκονται στη περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας 31χρονος που είχε μεταβεί στο κέντρο διασκέδασης μαζί με άλλους δύο άνδρες, έναν 26χρονο και έναν 41χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό με υπάλληλο του καταστήματος, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αύλειο χώρο, την ώρα μάλιστα που εισέρχονταν δύο άτομα στο κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 31χρονος έβγαλε επιδεικτικά το όπλο και άρχισε να πυροβολεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό προς την είσοδο του μπαρ.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος μαζί με τον 41χρονο απέκρυψαν το όπλο σε θαμνώδη τοποθεσία, το οποίο ανευρέθη από τους αστυνομικούς, ενώ μετέβησαν στην οικία του 26χρονου όπου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην εν λόγω οικία που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 31, 26 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος