Απόψεις

Αναγνώστης: «Αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα με αίμα Αγίων και Ηρώων και ότι κι αν κάνετε ο Θεός θα σας τελειώσει πολύ σύντομα!»

Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Αισθάνωμαι την ανάγκη να γράψω γιά όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και που κανείς δεν μας ρώτησε! Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα διότι κανένα δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της ΕΛΛΑΔΟΣ εδώ και δεκαετίες.

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχουν υπάρξει τόσο και τόσοι προδότες πολιτικοί. Κάθε μέρα βλέπουμε να καταστρέφουν, να ξεπουλάνε, να διαλύουν τόσο καλά και μεθοδευμένα τη χώρα που κανένας εχθρός δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα. Αυτοί οι ελεεινοί τύποι μου θυμίζουν κάτι άχρηστους κληρονόμους μεγάλων περιουσιών που μη ξέροντας πως να τις διαχυρειστούν άρχισαν να τις ξεπουλούν λίγο λίγο μέχρι που δεν έμεινε τίποτα.

Όμως η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι ούτε της μάνα σας, ούτε του πατέρα σας άθλιοι και θα δώσετε λόγο για όλα αυτά. Για τα ψέματα που είπατε, για τις ζωές που χάθηκαν, για τις οικογένειες που διαλύσατε, για την δυστυχία που φέρατε σε ολόκληρο λαό, για την γενοκτονία που συντελείται με δόλο και μεθοδευμένα απο εσάς.

Ξεχάσατε όμως κάτι πολύ βασικό, αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα με ΑΙΜΑ ΑΓΙΩΝκαι ΗΡΩΩΝ και ότι κι αν κάνετε ο Θεός θα σας τελειώσει πολύ σύντομα! Όσο κι αν μας ψεκάζετε με θάνατο, όσους λαθρομετανάστες κι αν φερετε στη χώρα μας, το τέλος σας είναι κοντά. το μεγαλύτερο λάθος σας είναι ότι υποτιμήσατε τη νοημοσύνη μας νομίζοντας ότι εμεις δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Όλοι είσαστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας, ακόμα και αυτοί που ενώ ήξεραν και ξέρουν σιωπούν!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Αυτό να το θυμάστε πάντα!!!

Αναγνώστης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ