Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Kάηκαν ζωντανοί οι Τούρκοι! Νέα ανατίναξη M60T Sabra - Συνολικά έξι απώλειες αρμάτων μάχης για... αρχή - Δείτε το βίντεο


Του Βασίλη Καπούλα

Κρέσεντο από τους Τζιχανιστές του ISIS εναντίον του τουρκικού Στρατού: Νέα ανατίναξη τουρκικού άρματος μάχης M60T Sabra με τρεις νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματισμένο. Απανωτά τα πλήγματα για τον τουρκικό Στρατό και αναρωτιόμαστε τι θα επιστρέψει πίσω από τις δυνάμεις που έστειλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στη Β.Συρία.

Πάντως οι τουρκικές δυνάμεις δείχνουν εξαιρετική ανικανότητα κάτι που αποτυπώθηκε και στο χτεσινό βίντεο.

Το ISIS έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την νέα ανατίναξη τουρκικού άρματος μάχης κοντά στην στρατηγικής σημασίας πόλη Al-Ra’i  κοντά στο Β.Χαλέπι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επίσημου ΜΜΕ τους, το "Al-Amaq", οι δυνάμεις των τζιχαντιστών κατέστρεψαν το τουρκικό άρμα μάχης στην Tal Al-Hawa, κοντά στην πόλη Al-Ra’i.

Mέχρι στιγμής οι επίσημες τουρκικές απώλειες είναι  7 νεκροί και 20 τραυματίες ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάντα έχουν καταστραφεί έξι τουρκικά άρματα μάχης, 3 Μ60 Α3 και 3 Μ60Τ "Sabra".

Όπως έχουμε ήδη πει στο άρθρο μας Έρχεται μεγάλη τουρκική σφαγή: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δίνει εντολή για έναρξη επιχείρησης κατάληψης της Ράκκα – Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία μπαίνει στη Β.Συρία (εικόνες-βίντεο) το πόσοι Τούρκοι θα επιστρέψουν πίσω, είναι ένα μεγάλο ζήτημα....

 
https://twitter.com/trbrtc/status/774334765273010176

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ