Κοινωνία

Στη Φλώρινα πιάστηκε φορτηγό από την Αλβανία μετέφερε λαθραία 2,5 τόνους φρέον

Αλλοδαπός, σκόπευε να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά μεγάλες ποσότητες ψυκτικού υγρού αμφίβολης ποιότητας που μετέφερε παράνομα από την Αλβανία, όμως οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγήςχάλασαν τα σχέδια του καθώς τον εντόπισαν σε περιοχή της Φλώρινας.

Το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 33χρονος είχε περάσει στο ελληνικό έδαφος από μη φυλασσόμενη διάβαση της ελληνοαλβανικής μεθορίου, αλλά εντοπίστηκε κατά την διάρκεια περιπολίας το πρωί της Μ. Τετάρτης και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Στην καρότσα του βρέθηκαν 201 φιάλες που περιείχαν φρέον βάρους άνω των 2,5 τόνων, τις οποίες ο αλλοδαπός είχε παραλάβει στα σύνορα χωρίς να διαθέτει παραστατικά εισαγωγής, εκτελωνισμού και δασμολόγησης.

Οι φιάλες με το ψυκτικό υγρό κατασχέθηκαν, όπως και το φορτηγό ως μέσο λαθρεμπορίας και 715 ευρώ που είχε πάνω του ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...