Υγεία

ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Σας έχουν πει ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση,η χοληστερόλη, το σάκχαρο στο αίμα σας και το εγκεφαλικό επεισόδιο για την αποκατάσταση τους απαιτούν συνταγογραφούμενα φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Νέα έρευνα δείχνει ότι αυτά τα φάρμακα πιθανόν να έχουν συνταγογραφηθεί άσκοπα. Αυτό έχει γίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους με κίνδυνο θανατηφόρες παρενέργειες που οφείλονται σε αυτά τα φάρμακα.

Αυτή η έρευνα δείχνει ότι η άσκηση είναι εξίσου αποτελεσματική στην θεραπεία της καρδιακής νόσου και διαβήτη όσο η φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, η άσκηση έχει μηδενικές θανάσιμες παρενέργειες, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο αποτελεσματική από τα φάρμακα . Περαιτέρω, η μελέτη έδειξε ότι η άσκηση είναι ακόμα πιο αποτελεσματική από την φαρμακευτική θεραπεία για το εγκεφαλικό επεισόδιο και την θεραπεία του.

Η άσκηση και το εγκεφαλικό επεισόδιο
Απο το Wellness Lifestyle
Έχω εμπλακεί σε φυσική υγειονομική περίθαλψη για σχεδόν είκοσι χρόνια. Χρόνο με το χρόνο, περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπειών που έχω χρησιμοποιήσει με τους ασθενείς μου.
Το γεγονός είναι ότι το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύσει τον εαυτό του φυσικά εφ ‘όσον δεν υπάρχουν παρεμβολές. Το Νευρικό σας σύστημα ελέγχει το σύνολο της θεραπεία στο σώμα σας.
Η Εξάλειψη της τοξικότητας και η αποκατάσταση της σωστής διατροφής είναι τα κλειδιά.
Παρεμβολή στην ικανότητα του σώματός σας να παραδώσει το οξυγόνο στα 3 τρισεκατομμύρια κύτταρα του σώματός σας περιορίζει σίγουρα την θεραπεία σας. Η σωστή άσκηση καταργεί αυτή την παρέμβαση και αποκαθιστά την κανονική οξυγόνωση και τη φυσιολογική επούλωση. Όπως καταδεικνύεται σε αυτή τη νέα έρευνα,έτσι γίνετε η επούλωση των καρδιακών παθήσεων και διαβήτη, καθώς και φυσικής ανάκαμψης εγκεφαλικό επεισόδιο.
Τα αποτελέσματα αυτής της Νέα έρευνα
Η μελέτη αυτή ( 6 ) ήταν μια συλλογική προσπάθεια των ερευνητών στο London School της Βρετανίας Οικονομίας και του Χάρβαρντ και τα πανεπιστήμια Στάνφορντ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal. Οι ερευνητές εξέτασαν τα δεδομένα από 305 μελέτες που συμμετείχαν συνολικά περίπου 340.000 συμμετέχοντες .

Εδώ είναι ό, τι βρήκαν:
Δεν υπήρχε καμία «στατιστικά σημαντική» διαφορά μεταξύ της άσκησης και τις παρεμβάσεις με φάρμακα για την καρδιακή νόσο και τις επανειλημμένες επιθέσεις της καρδιάς.

Άσκηση είναι τόσο αποτελεσματική όσο τα φάρμακα στην πρόληψη του διαβήτη .
Για την επανάκτηση από το εγκεφαλικό επεισόδιο η άσκηση ήταν στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματική από ό, τι η φαρμακευτική αγωγή.
Ωστόσο, για την καρδιακή ανεπάρκεια, τα διουρητικά φάρμακα είναι πιο αποτελεσματικά από ό, τι η άσκηση μόνη της.

Κίνδυνοι από τα φάρμακα για το εγκεφαλικό επεισοδιακό και τις καρδιακές παθήσεις
Αυτή η μαζική μελέτη συγκρίθηκαν τα αποτελέσματα των διαφόρων φαρμάκων και στις επιδράσεις της άσκησης. Πάρα πολύ συχνά αυτά τα φάρμακα θεωρούνται ασφαλή. Ωστόσο, η έγκριση του FDA και η συνταγή του γιατρού δεν σημαίνει ότι είναι πάντα είναι ασφαλή.
Ενώ οι περισσότερες από τις μεγάλες αιτίες θανάτου είναι η πτώση, οι θάνατοι που οφείλονται σε ιατρική περίθαλψη συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

( 1 ) Ιατρική περίθαλψη είναι η τρίτη κυριότερη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ με το συνδυασμένο αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων των φαρμάκων, ιατρικών λαθών και στις νοσοκομειακές λοιμώξεις . Σκεφτείτε πόσο ασφαλείς θα αισθάνεστε σχετικά με την ιατρική θεραπεία γνωρίζοντας αυτά τα γεγονότα:
Ιατρική περίθαλψη σκοτώνει πάνω από 390.000 ανθρώπους κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ.
Παγκοσμίως, οι θάνατοι που οφείλονται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι περίπου 247.000 !

( 2 )
Κάθε χρόνο, 16.500 άνθρωποι πεθαίνουν λόγω επιπλοκών από ΜΣΑΦ όπως η ιβουπροφαίνη!
Αυτή η μελέτη εξέτασε συγκεκριμένα στατίνες και β-αναστολείς για τη στεφανιαία νόσο, αντιπηκτικά και αντιαιμοπεταλιακά για το εγκεφαλικό επεισόδιο, και τα διουρητικά και β-αναστολείς για την καρδιακή ανεπάρκεια. Ακόμα και όταν αυτά τα φάρμακα κάνουν ό, τι πρόκειται να κάνουν, συνδέονται με επικίνδυνες και θανατηφόρες παρενέργειες.
Οι παρενέργειες του Lipitor (στατίνη) ( 3 ) περιλαμβάνει: κεφαλαλγία, ναυτία, έμετος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη, αύξηση βάρους, κόπωση, απώλεια της σεξουαλική ικανότητα / drive / επιθυμία, μυϊκός πόνος και αδυναμία, ραβδομυόλυση, νευρική βλάβη , ηπατική ανεπάρκεια, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, και το θάνατο .
Οι παρενέργειες της Coumadin (αντιπηκτικό) ( 4 ) περιλαμβάνουν: μυς και τις αρθρώσεις, πόνος στο στήθος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, παράλυση, βήχας με αίμα, αίμα στα ούρα ή τα κόπρανα, ζάλη, λιποθυμία, καρδιακή αρρυθμία, ακανόνιστη αναπνοή, απώλεια μαλλιών, του νωτιαίου αιμορραγία καλώδιο, γαστρεντερική αιμορραγία, ενδοκρανιακή αιμορραγία, αιμορραγία οφθαλμική, ενδοκοιλιακή αιμορραγία, ηπατίτιδα , συγκοπή, απώλεια συνείδησης, κώμα και θάνατο .
Οι παρενέργειες της υδροχλωροθειαζίδης (διουρητικό) ( 5 ) περιλαμβάνουν: κόπωση, ανικανότητα ή μειωμένη σεξουαλική ενδιαφέρον, κεφαλαλγία, ναυτία, δυσκοιλιότητα, διάρροια, εφιάλτες, το σύνδρομο που ομοιάζει με λύκο, τη διάθεση ή ψυχικές αλλαγές, σπασμούς, αιμόπτυση, πόνος στο στήθος, νευρική βλάβη , αυξημένη LDL («κακή») χοληστερόλη , καρδιακές αρρυθμίες, υπεργλυκαιμία, ουρική αρθρίτιδα, η υπέρταση, ο καρκίνος του μαστού, και το θάνατο .

Γιατί άραγε η άσκηση είναι καλύτερη από τα φάρμακα για το εγκεφαλικό επεισόδιο

Δεν υπάρχει καμία θανάσιμη παρενέργεια της θεραπείας με την άσκηση. Φυσικά οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν, αλλά όταν γίνεται σωστά, υπάρχουν μηδενικές παρενέργειες λόγω της άσκησης. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά οφέλη της άσκησης
Η καρδιά σας είναι ένας μυς. Η άσκηση όχι μόνο ενισχύει τους μυς στα χέρια και τα πόδια σας, ενισχύει και την καρδιά σας.Με Την πάροδο του χρόνου, η τακτική άσκηση μειώνει την αρτηριακή πίεση και καρδιακή συχνότητα Διεγείρει το λεμφικό σύστημα σας για να ενισχύσει την αποτοξίνωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.
Μπορείτε να έχετε όχι μόνο απώλεια λίπους και τόνωση του μεταβολισμού, μπορείτε επίσης να έχετε λιγότερες φλεγμονές. Η φλεγμονή είναι η αιτία των καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου . Την εξάλειψη της φλεγμονής μέσω της άσκησης και της διατροφής αντιστρέφει πραγματικά μεταβολικό σύνδρομο, διαβήτη και καρδιακής νόσου. Αυτή η νέα έρευνα δείχνει ότι η άσκηση από μόνη της θα θεραπευθεί το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι καλύτερο από τη θεραπεία με φάρμακα Προσθέστε σε αυτό μια αντιφλεγμονώδη διατροφή 

liver-detox-foodsΒρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο;
Παρακαλώ μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με τους φίλους και την οικογένεια στο Facebook και το Twitter σας.

Αναφορές για αυτό το άρθρο:
(1) http://www.naturalnews.com/033639_prescription_drugs_deaths.html
(2) http://www.drugwarfacts.org/cms/Causes_of_Death # sthash.VkpZDovN.dpbs
(3) http://www.drugs.com/sfx/lipitor-side-effects.html
(4) http://www.drugs.com/sfx/coumadin-side-effects.html
(5) http://www.drugs.com/sfx/diuretic-ap-es-side-effects.html
(6) http://www.reuters.com/article/2013/10/02/us-heart-exercise-idUSBRE9910HU20131002?feedType=RSS&feedName=healthNews
http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/exercise-just-as-good-as-drugs-for-treating-heart-failure-and-strokes-8852099.html
http://www.bbc.co.uk/news/health-24335710
http://wellnessachiever.net/

Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!

Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει!

Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

bioathens.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...