Υγεία

Μια 28άχρονη κοπέλα με σύνδρομο Down προχωρά τα δικά της όνειρα…

 

Η Λόρα Γκριν, στα 28 της χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια επιχείρηση που θα ζήλευαν πολλοί συνομήλικοί της κι όχι μόνο, σε αντίθεση με πολλούς νέους, που δυσκολεύονται να βρουν το δρόμο τους.

Αλλά δεν είναι οποιοδήποτε πλάσμα η νεαρή επιχειρηματίας από το Ρανκόρν Τσεσάιρ, είναι απλά η απόδειξη πως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τα πάντα αν το θελήσουν.

Η νεαρή επιχειρηματίας πάσχει από σύνδρομο Down. Κι όμως είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Δεν ήθελε να δουλέψει σε κάποιον άλλον.

Το σχολείο της, όπως λέει, δεν σχεδίαζε κάποια καριέρα για εκείνη. Όμως η Λόρα απέδειξε πως και καριέρα μπορεί να κάνει και να έχει φίλους και να φτιάξει τη ζωή της όπως θέλει αυτή, κόντρα στην ασθένειά της, που τη θέλει απομονωμένη και αποδυναμωμένη, στο περιθώριο της ζωής.

«Αποφάσισα ότι θέλω ν΄ ασχοληθώ με τη δική μου επιχείρηση για αξεσουάρ μόδας». Κι έτσι τώρα ιδιαίτερα κοκαλάκια, λουλουδάκια , κάθε λογής μπιχλιμπίδια κι αξεσουάρ που στολίζουν το γυναικείο πρόσωπο την κόμη τα ρούχα αλλά και τσάντες είναι στο δικό της μαγαζί.

Πηγή: BBC

medicalland.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ