Βιβλία

Όταν μιλάει η σιωπή

otan-i-siopi-milaeiΜια ιστορία που θα συγκινήσει με την ευαισθησία της και θα συγκλονίσει με την αλήθειά της.

Οι εκδόσεις Σταμούλη εγκαινιάζουν τη νέα σειρά ΑΘΩΣ/ΕΦΗΒΙΚΑ με θέματα  που ενδιαφέρουν το εφηβικό και νεανικό κοινό, αλλά θα αγγίξουν και τους μεγαλύτερους  αναγνώστες.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο Όταν μιλάει η σιωπή και είναι  ένα σύγχρονο μυθιστόρημα με ήρωες τέσσερις νέους  που βιώνουν τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας: Σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια, γάμος, σπουδές,  αγωνία γύρω από τον επαγγελματικό προσανατολισμό, αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η διάλυση της οικογένειας και ακόμη σοβαρότερες καταστάσεις όπως αυτή της νεανικής βίας. Μέσα από τις γραμμές του έργου αυτού, οι νέοι μας θα πάρουν κουράγιο και ώθηση για να ζήσουν μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό, μεράκι και νόημα.

Το βιβλίο γράφτηκε μ’ έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο: Η  Σταυρούλα Σταμάτη πραγματοποίησε συνεντεύξεις με νέους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τα ερωτήματα που προέκυψαν ανέλαβε να τα επεξεργαστεί η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, ένα ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στο όρος Τρόοδος της Κύπρου. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσφορά αγάπης προς τους νέους μας. Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ έχουν επιμεληθεί με μεράκι την έκδοση η οποία διανθίζεται από τις γεμάτες ευαισθησία φωτογραφίες της Άννας Σταμάτη και στίχους της Δήμητρας Σταύρου Μιχάλσκι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε stamoulis.gr

Κείμενα: Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού

και Σταυρούλα Σταμάτη

Γλωσσική επιμέλεια και στίχοι:

Δήμητρα Σταύρου Μιχάλσκι

Φωτογραφίες: Αννα Σταμάτη

Χρονολογία έκδοσης: Σεπτέμβριος 2014

ISBN: 978-960-495-164-2

Σχήμα:  14Χ21, Σελίδες: 396

Τιμή: 14,80€

Κ.Β.: 2546

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ