Βιβλία

Κι ας χαθώ... Μια αληθινή ιστορία πίστης και διωγμού

Το νέο βιβλίο "Κι ας Χαθώ" της Εκδόσεις "Εν Πλω", θα σας ταξιδέψει στον εσωτερικό σας κόσμο, το προμηθεύτηκα πρόσφατα και πραγματικά η ανάγνωσή του με αντάμειψε με το παραπάνω. Είναι μια πολύ καλή πρόταση για όποιον επιθυμεί να δωρήσει ένα βιβλίο στις Γιορτές των Χριστουγέννων αλλά γενικά για όποιον θέλει να διαβάσει και να εξερευνήσει μια αληθινή ιστορία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Σειρά "Πορφύρα" των Εκδόσεων "Εν Πλω" σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Έσθερ Αν Κιμ με τίτλο "Κι ας Χαθώ" στην Στοά του Βιβλίου, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 7.30 μ.μ.


Το ημερολόγιο της Έσθερ Αν Κιμ, μιας νεαρής Κορεάτισσας δασκάλας, μας αποκαλύπτει την συναρπαστική περιπέτεια της ζωής της στα χρόνια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, στην Άπω Ανατολή.

Η πρωταγωνίστρια αρνείται να προσκυνήσει τον θεό Ήλιο, όπως επιβάλλουν οι Ιάπωνες κατακτητές της Κορέας και με αφορμή αυτό το γεγονός, ρίχνεται σε μια περιπέτεια σκληρού διωγμού αλλά και δυνατής πίστης. 


Η παρουσία της υπήρξε μια ακραία πρόκληση και ένα δυνατό φως όχι μόνο για τους ανθρώπους που έζησαν κοντά της τα χρόνια αυτά, αλλά και για όσους την γνωρίζουν σήμερα μέσα από την ανάγνωση του ημερολογίου της.


Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι:

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας, κ. Σωτήριος, από Κορέας

Πρ. Σταμάτης Σκλήρης, Ιατρός-Αγιογράφος

Σοφία Χατζή, Συγγραφέας-Παραγωγός ραδιοφώνου

Θανάσης Παπαθανασίου, Θεολόγος, Διευθυντής περιοδικού "Σύναξη"

Είσοδος ελεύθερη

Κι ας χαθώ...

Μια αληθινή ιστορία πίστης και διωγμού

Έσθερ Αν Κιμ

μετάφραση: Θάνος Β. Κιοσόγλου

Εν πλω, 2013

Σειρά ‘Πορφύρα’, διεύθυνση σειράς: Μαρία Κοκκίνου

294 σελ.

ISBN 978-960-9550-25-3

Τιμή € 15,00

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ