Βιβλία

Μια Χριστουγεννιάτικη ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο για τους αναγνώστες του Pentapostagma.gr

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από την έντονη ανάγκη μας για ωφέλιμες πνευματικές γνώσεις. Αναζητούμε αυτές τις γνώσεις που θα μας ανεβάσουν και θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε το Θείο βρέφος λίγο ακόμα. Με σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό σας, σας προτείνουμε ένα πακέτο από 4 Χριστουγεννιάτικα βιβλία απαραίτητα για κάθε Χριστιανό που θέλει να ζήσει την Ιερή Περίοδο των Χριστουγέννων με προσευχή και αγάπη.

Το πακέτο που σας προτείνουμε αποτελείτε από 4 μοναδικά βιβλία τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη.

Δ.Γ. ΤΣΑΜΗ

Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΔΙΑ

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τις εξής ενότητες: Η Θεοτόκος στη Γέννηση του Χριστού και στην Υπαπαντή, Η φυγή της αγίας Οικογένειας στην Αίγυπτο και η Θεοτόκος με τον Ιησού δωδεκαετή στον Ναό.

Δες το εδώ σε ηλεκτρονική μορφή

Χαρακτηριστικά βιβλίου

Διαστάσεις: 17x25

Σελίδες: 384

ΑΙΚ. ΤΣΙΠΡΟΥΛΗ - ΚΙΟΥΡΟΥ

Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΔΙΑ

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται οι δώδεκα από τους δεκατέσσερις Όρθρους των Δεσποτικών και Θεομητορικών εορτών. Το σημαντικό χαρακτηριστικό όμως που κάνει αυτό το βιβλίο μοναδικό είναι ότι οι Όρθροι συνοδεύονται από μετάφραση αλλά και από λεπτομερέστατο σχολιασμό που πηγάζει από τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

Δες το εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.

Χαρακτηριστικά βιβλίου

Διαστάσεις: 17x25

Σελίδες: 336

Αρχιμ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΔΙΑ

Το ασήμαντο σπήλαιο της Βηθλεέμ έμεινε μοναδικό στη ιστορία, γιατί δέχτηκε και φιλοξένησε τον Βασιλέα και Ποιητή του κόσμου, Αυτόν που τον αρνήθηκε η πλειοψηφία των ανθρώπων. Όμως, συγχρόνως έγινε και πηγή ευλογιών. Ας βρούμε κι εμείς το δρόμο που οδηγεί στο σπήλαιο, για να ζήσουμε λίγο από το Μεγαλείο του...

Δες το εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.

Χαρακτηριστικά βιβλίου

Έτος έκδοσης: 2010

Διαστάσεις: 12Χ19,5

Σελίδες: 60

Αρχιμ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΔΙΑ

Περιγραφή: Τα κείμενα του βιβλίου αυτού αποτελούν μια σειρά άρθρων που δημοσιεύτηκαν στο ορθόδοξο περιοδικό "ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ" και αναφέρονται στο γεγονός της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Στόχος του συγγραφέα είναι να υπογραμμίσει τη σημασία του μεγάλου και συγκλονιστικού αυτού γεγονότος και να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη μας ως ορθοδόξων χριστιανών, οι οποίοι κατά τρόπο προνομιακό δεχθήκαμε το λυτρωτικό μήνυμα του Θεανθρώπου, το εύγλωτο μήνμυα της Φάτνης.

Από τα περιεχόμενα: Πριν έλθη ο Χριστός- Γιατί ήλθε ο Χριστός;-Προς Βηθλεέμ-Οι ευλογίες της Βηθλεέμ-Ημέρα αγάπης-Χριστούγεννα σημαίνουν-Τα χαμένα Χριστούγεννα-Τι Χριστούγεννα θα κάνουμε;-Και επί γης ειρήνη-Μια θέση παρακαλώ...

Δες το εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.

Χαρακτηριστικά βιβλίου

Έτος έκδοσης: 2009

Διαστάσεις: 12Χ19,5

Αγοράστε και τα τέσσερα βιβλία τώρα,

σε ένα πακέτο,

στην τιμή των 37€(συν τα μεταφορικά 5€),

αντικαταβολή,

συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Ποσότητα Πακέτων: *

Επώνυμο: *

Όνομα: *

Οδός: *

Αριθμός: *

Όροφος:

Πόλη: *

Ταχ. κώδικας: *

Κινητό Τηλέφωνο: *

Σταθερό Τηλέφωνο: *

Email *

Λοιπά βοηθητικά στοιχεία διεύθυνσης:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ