Πολιτική

Οκτώ στους δέκα πολίτες αξιολογούν θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης!

kybernhsh

Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, που δείχνει υπέρ του δέοντος ευχαριστημένη την κοινή γνώμη από τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης, δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Οκτώ στους δέκα πολίτες (81,5%) αξιολογούν θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη, λοιπόν, πανελλαδική δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με σωστό ή λάθος τρόπο, 58% απαντούν «με σωστό» και 23,5% «με μάλλον σωστό». Ποσοστό 14% διαφωνούν με τους χειρισμούς και 4,3% δεν απαντούν. Αισιόδοξοι ως προς το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, δηλώνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 79,7% έναντι 13,4%, που εκτιμούν ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε ρήξη.

Στην ερώτηση για την αποτίμηση των πολιτών σε ό,τι αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, 56,1% απαντούν «θετικά» και 27,5% «μάλλον θετικά». Αρνητικά αξιολογούν το έργο των πρώτων ημερών της κυβέρνησης οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 13,2%.

Για δε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, 81% επιλέγουν θετικά σε αντίθεση με 13,4% που προτιμούν την επιστροφή στη δραχμή. Ποσοστό 5,4% των πολιτών δεν απαντούν.

Μακάρι να συνεχίσει το ίδιο θετικό κλίμα και στο μέλλον...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ