Πολιτική

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ «ΥΓΕΙΑΣ» ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

adonisΓράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Χριστός Ανέστη κύριε υπουργέ.
Η ανεκτίμητη «προσφορά» σας στην υγεία των Ελλήνων, από την θητεία σας στο υπουργείο Υγείας, νομίζω δεν χρειάζεται σχολιασμών. Είναι αυτό που λέμε: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.....», για να μπορέσουν να περιγράψουν με ακρίβεια και σαφήνεια, τις ενέργειες σας.
Σε αυτό οφείλω να παραδεχθώ, την «φτώχεια» της Ελληνικής γλώσσας, αλλά δικαιολογείται απόλυτα αυτή η «φτώχεια», καθότι η Ελληνική γλώσσα δημιουργήθηκε ως το απόλυτο «εργαλείο», προκειμένου να μεταφέρει και να μεταδώσει στην ανθρωπότητα, μηνύματα και νοήματα ενός υπέρτατου πολιτισμού, ώστε να ανεβάζει τον άνθρωπο, κατά το «Άνω θρώσκω». Δεν δημιουργήθηκε για να μεταφέρει εμμετικές ενέργειες, ενός απύθμενου θράσους.

Είμαι όμως πεπεισμένος, πως για τον εαυτό σας πιστεύετε ότι έχετε προσφέρει τα «μέγιστα» στην Δημόσια Υγεία. Σε αυτό κύριε Υπουργέ λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να εισέλθω περισσότερο, διότι δεν είμαι ψυχίατρος, παρότι γνωρίζω πως η ψυχή του ανθρώπου είναι «άβυσσος».
Από όσες εκπομπές έχω παρακολουθήσει όμως κύριε Υπουργέ, που έχουν λάβει χώρα κατά την διάρκεια της θητείας σας, έχω αντιληφθεί και κάτι άλλο, που δεν σας τιμά καθόλου. Έχω αντιληφθεί πως όταν οι πολίτες σας ελέγχουν, σας επικρίνουν, ακόμα και όταν (κακώς) σας υβρίζουν, από την έκφραση του προσώπου σας και από τις αντιδράσεις σας, φαίνεται πως ηδονίζεστε. Όπως είπα είναι «άβυσσος» η ψυχή του κάθε ανθρώπου, αλλα΄η δική σας δείχνει να είναι η βαθύτερη όλων.
Εγώ όμως δυστυχώς κύριε υπουργέ, δεν θα σας προσφέρω ηδονή. Θα σας προσφέρω μία στιγμή, που πιθανόν να σας φέρει σε αυτογνωσία. Πιστεύω ότι αυτό θα σας «πονέσει» πολύ περισότερο. Θα σας αντιμετωπίσω σαν έναν αμαρτωλό άνθρωπο, που σφάλει και αμαρτάνει ενώπιον Θεού και συνανθρώπων, αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.
Αυτό άλλωστε κύριε υπουργέ, είναι και το νόημα της ζωής του ανθρώπου, κατά την Χριστιανική διδασκαλία. Να προλάβει να μετανοήσει έστω την τελευταία στιγμή πρίν κλείσει δια παντός τα μάτια του. Οι πράξεις σας δείχνουν πως δεν γνωρίζετε την Χριστιανική διδασκαλία, γι’ αυτό και σας επισημαίνω το νόημα.

Μπορεί δηλαδή να συμπεριφέρεστε τώρα ως Άσωτος, αμαρτωλός και αχάριστος ενώπιον του Θεού και των ανθρώπων που θα έπρεπε να υπηρετείτε, αλλά ίσως κάπου στο μέλλον, να υπάρχει και για σας η ώρα της επιστροφής του ασώτου.
Εδώ κύριε υπουργέ είναι η πατρίδα του Χριστιανισμού, η πατρίδα του πολιτισμού και η γενέτειρα της Δημοκρατίας. Εδώ λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και ο πολιτισμός των πραγματικών Ελλήνων, βρίσκεται σε δυσθεόρατα και πολύ δυσνόητα ύψη για να τον αντιληφθείτε τόσο εσείς, όσο και το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο. Δεν είσαστε Έλληνες. Ένα «ψευτορωμαίικο» είσαστε, που πήρατε την εξουσία ψευδόμενοι, με εκείνα τα 18 προεκλογικά σημεία, και ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
«Μπόρα είναι θα περάσει», λέμε οι Έλληνες. Αλλά ξέρουμε και κάτι άλλο. Για όλους έρχεται η ώρα, που «απολαμβάνουν» αυτά, για τα οποία εργάστηκαν. Εσείς δεν το ξέρετε γιατί δεν είσαστε Έλληνας.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, εγώ σας εύχομαι να είστε υγιείς και να έχετε χρήματα, για να μην χρειαστείτε ποτέ, αυτό το βρωμερό και το άθλιο σύστημα υγείας, που φτιάξατε για τους Έλληνες.
Σας εύχομαι επίσης, κάπου εκεί στο μέλλον, να υπάρχει και για σας, η ώρα της επιστροφής του ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, εις τον οίκο του ΠΑΤΡΟΣ.
Καλή μετάνοια κύριε υπουργέ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
[email protected]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...