Πολιτική

Το χρέος με λίγα και απλά λόγια.


δελαστίκΜε απόλυτο ήπιο και νηφάλιο λόγο και μόνο χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένα επιχειρήματα που στηριζόταν σε επίσημα οικονομικά στοιχεία ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ έκλεψε τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παραθέτοντας οικονομικά στοιχεία, που δεν δέχονται αμφισβήτηση έκανε σκόνη την κυβερνητική προπαγάνδα και εκτίμησε ότι «πρέπει να είμαστε ηλίθιοι» για να πιστέψουμε όσα μας σερβίρει το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου.

Με την μνημονική -- ταξική πολιτική που ακολουθούν οι τελευταίες κυβερνήσεις «όχι τα παιδιά ,μας αλλά και τα εγγόνια μας έχουν στραγγαλιστεί» απ' τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει αυτή η κυβέρνηση. υπογράμμισε ο ίδιος, καταρρίπτοντας επίσης έναν άλλο μύθο ότι οι Ελληνες όλα τα περασμένα χρόνια ζούσαμε με δανικά.

Και μόνο ότι το μνημονικό δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι που λέγεται Κώνστας και η εκπρόσωπος της Ν.Δ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκαν σε πλήρη αμηχανία και δεν έκαναν κάποια προσπάθεια να αντικρούσουν τα λεγόμενα του Γ. Δελαστίκ τα λέει όλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ