Πολιτική

Μεϊμαράκης: Δεν θα παραστώ σε νέο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της πρώτης του ομιλίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστή την απόφαση του να μην λάβει μέρος σε ενδεχόμενη νέα σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Ακόμη ο κύριος Μεϊμαράκης αναφερόμενος στη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είπε:«να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει» ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον κύριο Τσίπρα να προχωρήσει άμεσα σε προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κλειστές συσκέψεις πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει σήμερα το απόγευμα τη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ζητά από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευση. «Πρέπει να μας πει ανοικτά τι ζητά από εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συνδράμουμε ή όχι».

Από την άλλη πλευρά αναφερόμενος στον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά είπε ότι «σε θεωρούμε πρώτο στον αγώνα και πάλι για την αναστήλωση της ευρύτερης παράταξης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ