Πολιτική

Αποκάλυψη Βόμβα: Ποιος αρχηγός κόμματος, ενώ εξαθλίωνε τον ελληνικό λαό, έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ;

Αποκάλυψη Βόμβα…Ποιος αρχηγός κόμματος, ενώ εξαθλίωνε τον ελληνικό λαό, έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ!!!
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» αποκαλύπτει το ντοκουμέντο της ντροπής για αρχηγό κόμματος, ο οποίος την ώρα που φόρτωνε χαράτσια στις πλάτες του λαού, έβγαζε στο εξωτερικό, ούτε λίγο ούτε πολύ, 3 εκατομμύρια ευρώ!!! Πρόκειται για επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο λόγος για τον ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ αρχηγό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος έβγαζε χρήματα στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»!
Σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Βαγγέλης Βενιζέλος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ ακολουθούν του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απέστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης.
Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, την ώρα που φόρτωνε χαράτσια στις πλάτες του λαού έβγαζε στο εξωτερικό, ούτε λίγο, ούτε πολύ 3 εκατομμύρια ευρώ!!!

2015-03-04_201745anatropionline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ