Οικονομία

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ

Κύριε Πρόεδρε, "Αλληλεγγύη" κατά Μπαμπινιώτη, ορίζεται σαν η σχέση ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ηθικής ή υλικής υποστήριξης. Συνεπώς αν μας θέλετε αλληλέγγυους στην οικονομική στήριξη της Ελλάδας, και εμείς, ο λαός, σας θέλουμε αλληλέγγυους για τη τιμωρία αυτών που μας οδήγησαν στο σημείο να ζητάτε την αλληλεγγύη μας. Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε συνέχεια ΘΥΣΙΕΣ από τους πολίτες χωρίς να δείχνετε και εσείς ότι θέλετε να κάνετε κάτι για εμάς, δηλαδή να βάλετε στη ΦΥΛΑΚΗ αυτούς που καταλήστεψαν όχι μόνο το πλούτο αλλά και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού (τουλάχιστον από το Χρηματιστήριο μέχρι το Βατοπαίδι – Αυτό ισχύει και για το απέναντι μαγαζί).

Κύριε Πρόεδρε, παρακολουθώντας αποσπάσματα της σημερινής σας ομιλίας της 3ης Σεπτέμβρη, θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις:

● Σας παρακαλώ να επεξεργάζεστε τους λόγους που σας γράφουν γιατί, καλό το ευχολόγιο, αλλά είμαστε ένας "φορτισμένος" λαός που δεν αντέχει το ανούσιο πολιτικό λόγο (σας ακούνε και άλλοι που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ).

● Αφαιρέστε επιτέλους αυτό το "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" από το ντεκόρ του βήματος. Αφού μας έχετε…… ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, δεν βλέπετε ότι προκαλείτε;

 

e-newsandviews 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ