Κόσμος

Παίζει ποδόσφαιρο με τρία λιοντάρια στην διαφήμιση της Εθνικής Ολλανδίας για το Μουντιάλ


ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ο ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΖΩΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ (βιντεο)

 

lionnes

 

O Kevin Richardson ένας 40χρονος νοτιοαφρικανός ζωολόγος εμφανίζεται σε μια διαφήμιση για το επίσημο σποτ συμμετοχής της Bασιλικής Εθνικής Ομάδας της Ολλανδίας στο Μουντιάλ να παίζει ποδόσφαιρο με λιοντάρια.
Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014  στη Βραζιλία είναι προ των πυλών, όλοι οι σπόνσορες επιχειρούν να αναδειχθούν μέσα από πρωτότυπες διαφημιστικές καμπάνιες με μεγάλο προυπολογισμό. Δίπλα στους γίγαντες -χορηγούς του είδους όπως η Nike ή η Adidas ο οίκος Ραπτικής, Van Gils , εκτοξεύει τα πυρά του.

Ο επίσημος σχεδιαστής και τροφοδότης των στολών της Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ακτινοβολεί χάρη σ΄ενα διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Νοτιοαφρικανό ζωολόγο Kevin Richardson.

Ο 40χρονος επιστήμονας που επονομάζεται "The Lion Whisperer" (ο άνθρωπος που ψιθυρίζει στ΄αυτί των λιονταριών.)εμφανίζεται με το επίσημο κοστούμι και τη γραβάτα  της εθνικής ολλανδικής ομάδας σε ένα τοπίο σαβάνας να παίζει μπάλα με μια ομάδα λιονταριών.

kkkJPG

Γιατί γυρίστηκε ένα τέτοιο κλιπ; Γιατί το λιοντάρι είναι το έμβλημα της φίρμας. Επίσης αυτή υποσχέθηκε να διοχετεύσει 50 ευρώ στο ίδρυμα του Kevin Richardson για κάθε πώληση ενός κοστουμιού.

Γιατί τα λιοντάρια απειλούνται."Αρχικές αιτίες του φαινομένου : το έντονο αίτημα των τροπαίων του κυνηγιού όπως το δέρμα του λιονταριού για χαλιά αλλά και το εμπόριο που ανθεί για κάποια τμήματα από το κουφάρι του στις ΗΠΑ και στον λοιπό κόσμο " εξηγούσε ο ζωολόγος το 2011 στην Guardian.

[caption id="attachment_917537" align="aligncenter" width="500"]Το επίσημο κοσττούμι της ολλανδικής αποστολής από το Οίκο Van Gils Το επίσημο κοσττούμι της ολλανδικής αποστολής από το Οίκο Van Gils[/caption]

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ