Κόσμος

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ EUROVISION

Οι Ρώσοι αντιδρούν με το δικό τους τρόπο στην προκλητική νίκη του γενειοφόρου transexual στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2014. 

Captgshqgure

[caption id="attachment_917013" align="aligncenter" width="500"]o γνωστός blogger Anton Corohbov o γνωστός blogger Anton Corohbov[/caption]

Δημοφιλείς προσωπικότητες της ρωσικής κοινωνίας, άρχισαν να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες τους την ώρα που ξυρίζονται ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αποστροφής του νέου αισθητικού και ηθικού τύπου ανθρώπου που προέβαλε ο ευρωπαικός διαγωνισμός .  Ο τηλεπαρουσιαστής Andrei Malakhov αλλά και ο ράπερ Alexander Stepanov συμμετείχαν πρώτοι σε αυτήν την καμπάνια. broadcaster Η συμμετοχή του αυστριακού     transexual είχε κινητοποιήσει τους Ρώσους και Λευκορώσους , πολύ πριν τη νίκη του στον διαγωνισμό. Είχαν υπάρξει πρωτοβουλίες on line συλλογής υπογραφών κατά της συμμετοχής του (23 000 υπογραφές) ενώ η αντίστοιχη σελίδα στο Facebook που καλούσε στον αποκλεισμό του από το διαγωνισμό έχει ξεπεράσει τα 36 000 μέλη. Captudshhre   Ταυτόχρονα έχει κυκλοφορήσει αφίσα με τον transexual και φόντο τη σημαία της Ε.Ε. και από κάτω την επιγραφή: Oυκρανία θες να μπεις στην Ευρώπη; Η Conchita σε περιμένει! Ή πρέπει να πας στο δημοψήφισμα στις 11 Μαιου ή η μπλε γενειάδα της Ευρώπης σε περιμένει. Capturoukrearticle-2625866-1DC4AF5800000578-854_634x486 International Business Times/Hufftington κ. ά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ