Κόσμος

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ METAL ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ

O παιδόφιλος  star , Ian Watkins του metal group Lost Prophets και οι μητέρες- συνεργοί του, ομολόγησαν την ενοχή τους

[caption id="attachment_916764" align="aligncenter" width="500"]Ο δράκος των βρεφών σε συναυλία το 2008 Ο δράκος των βρεφών σε συναυλία το 2008[/caption]

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τον Δεκέμβριο του 2012, ο 36 χρονος Ian Watkins,αρχηγός του group LostProphets,  είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να  διαπράξει το αδίκημα του βιασμού σε βρέφη. Τώρα αποδεικνύεται ότι αυτός ο "άνθρωπος" είχε ήδη διαπράξει όλα αυτά τα αδιανόητα εγκλήματα. 

Την Τετάρτη παραδέχτηκε την ενοχή του στις 13 από τις 20 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (Guardian/ParisMatch 10/05/14).

Έχοντας προκαλmeσει μουσική αίσθηση το 2000 μέσα από το neo-metal συγκρότημα των Lostprophets ο Ian Watkins έγινε  διασημότητα καθώς το group του έκανε αλλεπάλληλες εμπορικές επιτυχίες .

Αφού αρχικά αρνήθηκε τα πάντα,τελικά ομολόγησε λόγω των αδιάσειστων  στοιχείων. Κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Κάρντιφ, στην Ουαλία, διάφορα βίντεο παρουσιάσθηκαν τα οποία τον έδειχναν να διαπράττει πράξεις παιδεραστίας.

Σε ένα από αυτά , ο Watkins φαίνεται να ασελγεί εις βάρος του 11μηνου βρέφους μιας θαυμάστριάς του. Μετά την ταυτοποίηση της φωνής του και των τατουάζ , ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι είχε διαπράξει αυτό το σεξουαλικό έγκλημα. Απλά συνέχισε να υποστηρίζει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών  για να θυμάται το ο,τιδήποτε. Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθει σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο Λονδίνο, λίγο μετά από μια συνέντευξη στο BBC.
Η μητέρα του παιδιού, υπήρξε συνεργός, όπως αποδεικνύεται από τα μηνύματα που αντέλλασε μαζί του. Πριν από τη διάπραξη του σεξουαλικού εγκλήματος, ο Watkins της είχε στείλει SMS στο οποίο ανέφερε την επιθυμία του να κανει "δικό" του το βρέφος και "να ξεπεράσει τα όρια". To σατανικό ζευγάρι είχε επίσης προβλέψει να χορηγήσει στο βρέφος  μεθαμφεταμίνη δια εισπνοών. Μετά τα γεγονότα που καταγράφονται στο βίντεο, υποσχέθηκαν να είναι «λιγότερο ευγενικοί" με το αγόρι την επόμενη φορά.

Με μια άλλη fan του , είχε προγραμματίσει το βιασμό του δικού της μωρού , θηλυκού γένους . Μέσω Skype ,ο μουσικός παρακολουθούσε συγκινημένος τη μητέρα να ασελγεί στο ίδιο της το παιδί. Η νεαρή γυναίκα δημοσίευε στο Διαδίκτυο παιδικές πορνογραφικές εικόνες της κόρης της.

Η αστυνομία φοβάται πως χάρη στα πολλά ταξίδια του , το "αστέρι" της ροκ έχει διαπράξει πολλές άλλες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο . 

Οι αρχές δεν είναι άμοιρες ευθυνών, σύμφωνα με το Βρετανικό Τύπο . Η Daily Mail επισημαίνει τις ανησυχητικές μαρτυρίες αρκετών οπαδών που ανέφεραν πως χρόνια πριν από τη σύλληψή του είχαν καταγγείλει ότι ο Watkins τους θώπευε . Στο Διαδίκτυο , ένας από τους οπαδούς δημοσίευσε πως μια πρώην φίλη του είχε καταγγείλει τον παιδεραστή στην αστυνομία : « Είχε στείλει σκληρό πορνογραφικό υλικό  σε κάποια κορίτσια λέγοντάς τους ότι πρόκειται για ένα 5χρονο παιδί που βιάστηκε".

Μια άλλη  απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι βρέθηκε στον υπολογιστή του ένα εγχειρίδιο για την νάρκωση  παιδιών .

Οι κατηγορούμενος Ian Watkins και οι δύο μητέρες που υπέβελαν τα παιδιά τους στις παιδοφιλικές επιθυμίες του τραγουδιστή δήλωσαν την ενοχή τους για τις περισσότερες από τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ