Κόσμος

Πούτιν: Η Κριμαία είναι μόνο η αρχή

0331-OFALLOUT-Russia-Putin-Bombings_full_600

Πούτιν: οι Αμερικάνοι πήγανε να κάνουνε στην Ουκρανία τα ίδια με την Συρία. Κάθε φορά που θα κινούνται κατά της Ρωσίας, θα χάνουνε και κάτι. Η Κριμαία είναι μόνο η αρχή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Λιακόπουλου, που σε θέματα Ρωσίας προηγείται ως γνωστόν κατά πολλά χρόνια σε πληροφόρηση, ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Αμερικάνοι πήγανε να κάνουνε στην Ουκρανία τα ίδια με την Συρία. Κάθε φορά που θα κινούνται κατά της Ρωσίας, θα χάνουνε και κάτι. Η Κριμαία είναι μόνο η αρχή, συμπλήρωσε.
Με άλλα λόγια, ή όπως λέει ο Λιακόπουλος, στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται.
Το πρώτο παράδειγμα ήταν η περίπτωση της Γεωργίας, που η Ρωσία πήρε την νότια Οσετία.
Τώρα πήρε για την ώρα την Κριμαία και πάει λέγοντας.
Πάντως η περίπτωση της Κριμαίας προφητεύεται από τον Άγιο Αγαθάγγελο που στην προφητεία του για την Ρωσία γράφει
(απόσπασμα από το βιβλίο του Λιακόπουλου Δημοσθένη Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2)
«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου (Ρωσία) ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου (περίοδος κομμουνιστικής χούντας). Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση. Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα (άγνωστα ρωσικά όπλα), πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην (θα τουσ αλλάξει τα φώτα ο Πούτιν). Επί τε την χερσόνησον (της Κριμαίας) έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν ( Κριμαία) και τα πέριξ μέρη των Σκυθών».
Όταν ο Λιακόπουλος αυτά τα παρουσίαζε από το 2007 εκέινοι που το παίζουν τώρα ειδικοί, κορόϊδευαν μέσα στην ασχετίλα τους.
Ο πλανήτης των Γκοΐμ, πράγματι χρειάζεται αναμόρφωση.

prisonplanet.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ