Χουλκ το πρασινο κουταβάκι
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Χουλκ: Αυτό είναι το "παράξενο" πράσινο κουταβάκι - Βίντεο

Μια οικογένεια από το Κάντον, στη Βόρεια Καρολίνα, των ΗΠΑ ξαφνιάστηκε όταν είδε ότι η Τζίπσι, το λευκό γερμανικό ποιμενικό τους, έφερε στον κόσμο ένα φωσφοριζέ πράσινο κουταβάκι, που το ονόμασαν Χουλκ, από τον καταπράσινο σουπερήρωα.

Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που βγήκε το 4ο κουταβάκι, αναφέρουν οι ιδιοκτήτες της Τζίπσι.

 

«Και τότε κατάλαβα ότι το κουταβάκι κουνιόταν και ήταν ανοιχτό πράσινο. Τα κατάφερε πολύ καλά. Είναι μια καλή μαμά, λέει η Σάνα Στάμεϊ, ιδιοκτήτρια του λευκού γερμανικού ποιμενικού, όπως αναφέρει το WLOS.

Σύμφωνα με τη Στάμεϊ, το παράξενο χρώμα του κουταβιού σιγά-σιγά θα αλλάξει, καθώς ο Χουλκ θα μεγαλώνει. Πέρα από το χρώμα, όλα είναι καλά με το πράσινο σκυλάκι.

Το πράσινο χρώμα ήταν καθοριστικό για την επιλογή του ονόματος - Το έβγαλαν Χουλκ σαν τον πράσινο ήρωα κόμικ της Marvel
«Ήξερα ότι δεν ήταν βλαβερό. Αλλά ήθελα να το ξανακοιτάξω για να σιγουρευτώ. Οι μαμάδες το γλείφουν, μέχρι να αρχίσουμε τα μπάνια και τότε, πιστεύω μετά από μερικές εβδομάδες, θα φύγει εντελώς», είπε η Στάμεϊ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ένας κτηνίατρος της περιοχής εξήγησε ότι το χρώμα προκύπτει μερικές φορές και δεν είναι κάτι που να προκαλεί ανησυχία. Ο αμνιακός σάκος όπου μεγαλώνουν τα κουτάβια μερικές φορές περιέχει μηκώνιο - τα πρώτα κόπρανα του νεογνού – που κάποτε μπορεί να χρωματίσει όλα ή ορισμένα από τα κουταβάκια.

Η γούνα των νεογέννητων κουταβιών σιγά-σιγά επανέρχεται στο φυσικό της χρώμα.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ