Κόσμος

Ρωσικό αφιέρωμα στον Άγιο Παΐσιο με τίτλο: «Η Τουρκία θα κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία, και τότε θα χαθεί» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αφιέρωμα στον σύγχρονο Άγιο της ορθοδοξίας τον  Άγιο Παΐσιο κάνει η ρωσική τηλεόραση, παρουσιάζοντας τις διδαχές και τις προφητείες του από το Άγιο Όρος.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα της ρωσικής τηλεόρασης , παρουσιάζονται Ρώσοι προσκυνητές οι οποίοι προσέρχονται για να προσκυνήσουν τον Τάφο του Αγίου αλλά και την σκήτη του.

Οι προφητείες του Αγίου   Παΐσίου , έχουν προκαλέσει βαθιά έκπληξη και προσοχή χιλιάδων Ρώσων Ορθοδόξων οι οποίοι επισκέπτονται το Άγιο Όρος. Πρόσφατα το ρωσικό Πατριαρχείο τον αναγνώρισε ως Άγιο τοποθετώντας  τον στο εορτολόγιο της ρωσικής εκκλησίας.

Αυτό όμως , σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει «αγγίξει» τους Ρώσους είναι οι προφητείες του Αγίου για τον πόλεμο Ρωσίας και Τουρκίας.

«Όλοι ξέρετε για την έναρξη του πολέμου, όταν ο ουρανός «σκοτεινιάσει» πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, η Τουρκία θα επιτεθεί στην  Ρωσία, Στην αρχή  οι Τούρκοι θα νομίζουν ότι κερδίζουν, αλλά αυτό θα οδηγήσει στον πλήρη αφανισμό τους , έτσι η Κωνσταντινούπολη θα γίνει και πάλι ορθόδοξη.».

Αυτή είναι η προφητεία του γέροντα Παΐσίου , σύμφωνα με το άρθρο  που  συζητά αυτήν την στιγμή όλη η Ελλάδα και τώρα και όλη η Ρωσία.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος τονίζει ότι,  χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να προσκυνήσουν τον τάφο του Αγίου, που έζησε και «κοιμήθηκε» στο Άγιο Όρος. Αυτός ο Άγιος  προέβλεψε το ατύχημα του Τσερνομπίλ, την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης,  ακόμη και το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, καταλήγει το ρεπορτάζ .

Υπενθυμίζουμε ότι πολλοί  μεγάλοι ορθόδοξοι προφήτες , όπως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός  έχουν προφητεύσει γραπτά και προφορικά, ότι είμαστε κοντά στην έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, με την έναρξη των  συγκρούσεων στην Συρία.

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, για εμάς τους Έλληνες η ασκητική μορφή του Αγίου  Παΐσίου, είναι  πραγματικά λυτρωτική τις ημέρες αυτές που ζούμε. Ο Άγιος είχε προειδοποιήσει όλες  τις ελληνικές πολιτικές εξουσίες και τους Έλληνες   για αυτά που έρχονται εδώ και πολλά χρόνια.

Οι περισσότεροι όμως  θεωρούσαμε ότι όλα αυτά θα γίνουν μετά από πολλά ...πολλά χρόνια .

Ελπίζουμε μόνο από εκεί «ψηλά» που είναι να μας στέλνει την ευλογία του και να μεσιτεύει για την σωτηρία της Ελλάδος,  από όλους αυτούς που  «μαζεύτηκαν» για να την αφανίσουν.
http://www.ntv.ru/video/embed/1238679

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ