Κόσμος

Μουλάς αποκαλύπτει ανοικτά τις προθέσεις του Ισλάμ! (vid.)

Άκρως αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει μουσουλμάνος “κληρικός” σε συνέντευξή του σε, επίσης, μουσουλμάνο δημοσιογράφο. Αρχικώς, με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο (!!!) οι μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τους Δυτικούς ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ισότητας όλων των ανθρώπων και πως ενδιαφέρεται για τους φτωχούς και τους αδυνάτους (όπως ακριβώς και στις ισλαμικές χώρες…) και πως είναι εναντίον του καπιταλισμού και της μπουρζουαζίας (κάποιους θυμίζουν αυτά τα λόγια…).

Αν αρνηθούν οι χριστιανοί και οι εβραίοι, οι μουσουλμάνοι θα απαιτήσουν κεφαλικό φόρο και αν δεν τους δοθεί τότε θα συνεχίσουν τον πόλεμο μέχρι εξοντώσεως των χριστιανών και των εβραίων, παίρνοντας τις περιουσίες και τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους.

Παρατηρήστε το εριστικό ύφος του μουσουλμάνου “κληρικού” όταν ο δημοσιογράφος αποτολμά να αντιτάξει απόψεις, όπως “γιατί να τους πολεμήσουμε;”, “γιατί να απαιτήσουμε φόρο;” κ.λπ.

Η απάντηση του μουσουλμάνου “κληρικού” ωμή, κυνική και απολύτως ειλικρινής “αυτό είναι το Ισλάμ!”. Το βίντεο αφιερώνεται στους οπαδούς του πολυπολιτισμού! Και της χούφτας… αφού ο μουρλός που μιλάει επικαλούμενος τον Αλλάχ δίνει νέο περιεχόμενο στην πιο διάσημη ελληνική λέξη.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mnYY4T4YwJw&w=700]

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ