Κόσμος

Ισχυρό στρατιωτικό μήνυμα Πούτιν στους απανταχού εχθρούς της Ρωσίας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρετίζει τον Στόλος της Βαλτικής την Ημέρα του Ναυτικού για τη Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε μήνυμα πως το Πολεμικό Ναυτικό εξασφαλίζει τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας και προστατεύει τα εθνικά της συμφέροντα.

Baltiysk (της περιοχής του Καλίνινγκραντ) – «Το Ρωσικό Ναυτικό εγγυάται δυναμικά την άμυνα της χώρας», τόνισε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Κυριακή στέλνοντας μήνυμα στους απανταχού εχθρούς της Ρωσίας.

Ο ισχυρός άνδρας της χώρας μίλησε σε μια στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για την ημέρα του Ρωσικού Ναυτικού στην πόλη της Baltiysk στην περιφέρεια Καλίνινγκραντ.

Πρόσθεσε ότι ο Στόλος της Βαλτικής, έχει εκπληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντα του στους ωκεανούς του κόσμου και καταδεικνύει έντιμα τη ρωσική σημαία.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό, είναι απείρως αφοσιωμένοι στο καθήκον και την πατρίδα. Ο Πατριωτισμός για τους ναυτικούς είναι ιερός. Πρέπει να τον περάσουν από γενιά σε γενιά, σαν την υψηλότερη ηθική αξία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι η κατάσταση της μεγάλης ναυτικής δύναμης, που λαμβάνεται από το θάρρος και τη δέσμευση των προγόνων, υποχρεώνει τη χώρα να περάσει στις επόμενες γενιές ένα σύγχρονο και ισχυρό ναυτικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ