Κόσμος

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Είναι η πρώτη φορά που ο τουρκικός στρατός στα συριακά σύνορα αντί να διευκολύνει τους τζιχαντιστές, ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους , μετά το θάνατο Τούρκου λοχία και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων (επίσημα 2) στρατιωτών σήμερα κοντά στο Κιλίς από πυροβολισμούς ισλαμιστή της ISIS.

To Ισλαμικό Κράτος που κατέχει την βόρεια περιχή της Συρίας και ελέγχει μέχρι τώρα -με την αμέριστη συμπαράσταση των Τούρκων- τα τουρκοσυριακά σύνορα, μετράει έναν νεκρό λόγω της άμεσης αντίδρασης του τουρκικού στρατού .

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εξέδωσαν την ανακοίνωση

23, Ιουλίου, 2015, 13:30, οι Χερσαίες Δυνάμεις του Γκαζιαντέπ σε περίπολο των συνόρων μας, από την συριακή πλευρά που ελέγχει η τρομοκρατική οργάνωση ISIS , πέντε τρομοκράτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν έναν ήρωά μας σκοτώθηκε και δύο ειδικοί λοχίες μας τραυματίστηκαν. Το προσωπικό μας άνοιξε πυρ στους τρομοκράτες και σκότωσε ένα μέλος τους, ενώ κατέσχεσε τα όπλα τους (1 εκτοξευτή ρουκετών και 1 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ). Επίσης χτυπήσαμε τρία οχήματα των τρομοκρατών.. Ο Θεός έχει το έλεος για τους μάρτυρες μας, τους μάρτυρες των πολύτιμων οικογένειά μας και εύχομαι συλλυπητήρια για το έθνος μας και την υπέρτατη υπομονή.»

dimpenews.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ