Κόσμος

Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του αυστριακού στρατού ( καμαρώστε τους)

Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του αυστριακού τακτικού στρατού , κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού  δικέφαλου αετού, προκαλώντας πολλά και καυστικά σχόλια στην ίδια την Αυστρία.

Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό , αλλά για κάτι που επαναλαμβάνεται παντού στην Ευρώπη όπου υπάρχουν Αλβανοί, τονίζει το δημοσίευμα .

Οι Αλβανοί σύμφωνα με το δόγμα τους,   προφανώς «καλά κάνουν» , αυτοί όμως που έχουν σφάλει θανάσιμα είναι οι υπεύθυνοι  που τους  δέχθηκαν  να υπηρετήσουν σε κρίσιμους τομείς του κρατικού μηχανισμού  , όπως είναι οι ένοπλες δυνάμεις.   

Υπενθυμίζεται ότι , σύμφωνα με το ίδιο αλβανικό δημοσίευμα , πριν από λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν  φωτογραφίες , Αλβανικής καταγωγής στρατιωτών , που υπηρετούν στο στρατό της Ελβετίας,  οι οποίοι είχαν «απλώσει» μπροστά τους την αλβανική εθνική σημαία.

Αυτή τη φορά ένας αναγνώστης της  αλβανικής εφημερίδας  Bota Sot, έστειλε   μια φωτογραφία που δείχνει μια ομάδα Αλβανικής καταγωγής στρατιωτών με στολή του  αυστριακού στρατού να κάνουν με τα χέρια τους τον αλβανικό δικέφαλο  αετό.

Ο αριθμός των Αλβανών που υπηρετούν στους στρατούς των ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών αυξάνεται κάθε μέρα, αλλά όπου κι αν εξυπηρετούν δείχνουν  την εθνική τους ταυτότητα, τονίζει η  αλβανική ιστοσελίδα .

Η προειδοποίηση αυτή συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα , και τους αλβανικής καταγωγής πολίτες του ελληνικού κράτους που υπηρετούν ή θα υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, υπό οποιαδήποτε ειδικότητα η βαθμό. Φανταστείτε δηλαδή να βρεθεί ανάλογη φωτογραφία, ( λέμε υποθετικά)  με οποιονδήποτε μελλοντικό αλβανικής καταγωγής μαθητή στρατιωτικής σχολής στην πατρίδα μας. «Θα σηκωθούν οι  αθάνατοι ήρωες μας και θα μας κυνηγήσουν όλους, για την κατάντια μας.  Οι ήρωες μας, που  κράτησαν την ελληνικότητα της φυλής και του έθνους μας σε  πολύ πιο δύσκολες  καταστάσεις , και προτίμησαν να «αποθάνουν» όπως έλεγε  και ο Θ.Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα του, για την ελευθερία της πατρίδος και του έθνους  .

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr, το ζήτημα της ιθαγένειας των σπουδαστών των ελληνικών στρατιωτικών σχολών , αποτελεί μέγα ζήτημα για την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Θα πρέπει αν ξανασυζητηθεί και να καταργηθεί το ισχύον νομικό διάταγμα, αλλιώς « ανοίγουμε κερκόπορτες» για την ίδια την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ