Κόσμος

ΒΙΝΤΕΟ/OΜΑΔΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 5 ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

Nέο βίντεο ομαδικής εκτέλεσης ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους οι τζιχαντιστές. Αφορά την εκτέλεση 5 ανδρών στην πόλη Huraytan στην επαρχία Χαλεπίου.Είναι μια πόλη βόρεια του Χαλεπίου πλησίον των συνόρων με την Τουρκία.Είχε πριν τον πόλεμο 13,000 κατοίκους.Tην εκτέλεση ανέλαβε η οργάνωση  Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (Στρατός των ξένων και των υποστηρικτών) που αποτελείται κυρίως από τσετσένους και ρωσόφωνους ισλαμιστές.

Cyfcflyyflylfgyi

Η τιμωρητική εκτέλεση των 5 πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της πόλης.Είναι δημόσια εκτέλεση.Οι μελλοθάνατοι έχουν μπανταρισμένα τα μάτια και είναι στα γόνατα.Είναι τοποθετημένοι με γυρισμένες τις πλάτες στο εκτελεστικό απόσπασμα.Ένας μασκοφόρος που στη συνέχεια αφαιρεί για ελάχιστο την μάσκα αναγνώνει δίκην σαριακού δικαστή την θανατική ποινή.

Το βίντεο επιγράφεται εκτέλεση ομάδας κατασκόπων στο Χαλέπι 2015.Τους λένε Al nasiri δηλ. αλαουίτες επειδή στηρίζουν την κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ που προέρχεται από τους αλαουίτες.

H ανάρτηση επίσης αναφέρει δικαστικό μέγαρο λίγες ώρες πριν.Με βάση την ώρα ανάρτησης η εκτέλεση έγινε χθες Το βίντεο έχει ρώσικους υπότιτλους.

Cayflgyigiygumi

Τους εκετελούν πισώπλατα με πιστόλια σε συγχρονισμό των δημίων.

Στις 17 Μαίου ο σείχης Abdul-Razzak al-Mahdi μελος του συμβουλίου της σαρία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Shama του Βορρά (έτσι ονομάζουν τα εδάφη που ελέγχουν οι moudjahidin σε Συρία) απευθύνει ένα μήνυμα προς τα μέλη Jaish al-Moudjahidine Muhajirin wal-Ansar (DMA).Наставления шейха Абду-Раззакъа аль-Махди братьям из ДМА

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Jaish al-Muhajireen wal-Ansar Στρατός των ξένων και των υποστηρικτών παλαιότερα ήταν γνωστή με το όνομα Ταξιαρχία Muhajireen (Katibat al-Muhajireen).Είναι τζιχαντιστική οργάνωση και αποτελείται από τσετσένους και άλλους ρωσόφωνους ξένους μαχητές.Η οργάνωση πλέον έχει δηλώσει υποταγή στην ISIS. Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων και από ΗΠΑ Καναδά.

Ιδρύθηκε με το όνομα  Ταξιαρχία Muhajireen το καλοκαίρι του 2012 από τον τσετσένο Abou Omar al-Shishani με καταγωγή από το Pankisi της Γεωργίας που είχε πολεμήσει κατά της Ρωσίας στον β τσετσενικό πόλεμο αλλά και στον ρωσογεωργιανό πόλεμο.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ