Κόσμος

Η τραγική μητέρα συγκλονίζει: Θέλω να μου πει "γιατί" βίασε και στραγγάλισε το 9χρονο κοριτσάκι μου!

Μια υπόθεση που σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο και η συγκλονιστική αφήγηση της μάνας που είδε το παιδί της να χάνεται μπροστά στα μάτια της...

Λίγες μέρες μετά το φρικτό έγκλημα που συνέβη στο παιδί της, η τραγική μητέρα της εννιάχρονης Κλοέ, που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από έναν 38χρονο άντρα, περιγράφει σοκαρισμένη πώς τον είδε να απαγάγει το κορίτσι μπροστά στα μάτια της.

Η Ιζαμπέλ μίλησε στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien για το περιστατικό που έχει αφήσει ολόκληρη την κοινωνία στη Γαλλία άναυδη.

Όπως λέει, είχε αφήσει το κορίτσι της να παίζει στην παιδική χαρά με ένα φίλο της, ενώ παρών ήταν ο πατριός του μικρού. Εκείνη ανέβηκε για πέντε λεπτά στο σπίτι της, που ήταν ακριβώς από πάνω, για να αλλάξει το μικρότερο παιδί της.

Όταν κατέβηκε κάτω, η μικρή Κλοέ δεν φαινόταν πουθενά και ο άντρας που την πρόσεχε είπε σοκαρισμένος πως την άρπαξε κάποιος που δεν τον είχε ξαναδεί.

«Ετρεξα αμέσως φωνάζοντας το όνομά της και την είδα να είναι αναίσθητη στο έδαφος. Τότε ένας άντρας, που τον είδα μόνο από πίσω, την έπιασε από τα χέρια και την έσυρε στο αυτοκίνητο» περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις τραγικές στιγμές η Ιζαμπέλ.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, ήταν μόλις μερικά μέτρα μακριά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είχα παραλύσει. Δεν έχω καταλάβει αν της είχε κάνει κάτι, γιατί το κοριτσάκι μου δεν ούρλιαζε. Τότε άρχισα να φωνάζω "μου πήρε την Κλοέ, μου πήρε την Κλοέ"», λέει σε μια αφήγηση που κάνει τους πάντες να ανατριχιάζουν.

Η Ιζαμπέλ διηγήθηκε τι της συνέβη κλαίγοντας και καταρρέει όταν περιγράφει πώς η αστυνομία της ανακοίνωσε ότι το κοριτσάκι της βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από τον άντρα...

Ζητά απαντήσεις και λέει πως θέλει να δει τον άντρα που το έκανε αυτό στο παιδί της και να τον ρωτήσει «γιατί».

«Πάνω απ' όλα, δεν ξέρω πώς θα εξηγήσω ποτέ στην μικρή αδερφή της και τον μικρό αδερφό της τι συνέβη», λέει η τραγική μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, 200.000 παιδάκια εξαφανίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να αφήνουν ίχνη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ