Κοινωνία

«Άγουροι» ληστές «βούταγαν» ηλεκτρικά πατίνια στη Λάρισα

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξιχνίασαν μια σειρά από κλοπές ηλεκτρικών πατινιών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λάρισας, όταν διαπίστωσαν ότι οι δράστες των κλοπών ήταν δυο πιτσιρίκια ηλικίας μόλις 9 και 10 χρόνων!

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί δυο καταγγελίες από ιδιοκτήτες πατινιών που χάθηκαν σε δύο διαδοχικές ημέρες, από έναν πεζόδρομο πίσω από το δικαστικό μέγαρο όπου τα είχαν σταθμεύσει χωρίς να τα κλειδώσουν. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 9χρονο να κάνει βόλτα με ένα από τα κλεμμένα πατίνια και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο μικρός ομολόγησε δυο κλοπές πατινιών που είχε διαπράξει μαζί με τον 10χρονο συνεργό του και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους στη συνοικία της Νέα Σμύρνης και σε άλλους χώρους. Όμως, αν και το δεύτερο κλεμμένο πατίνι δεν βρέθηκε, βρέθηκαν δύο άλλα πατίνια που δεν ανήκαν στα πιτσιρίκια, αλλά δεν είχε δηλωθεί η κλοπή τους και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται!

Οι λιλιπούτειοι κλέφτες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ