pentapostagma-sprite
Κοινωνία

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό του 16χρονου: «Τη ΔΙ.ΑΣ τη θέλουμε για να πίνει φραπέ;»

Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό, όταν έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει κλήθηκε να σχολιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εδώ θέλουμε σοβαρότητα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν ξέρω πως έγινε το περιστατικό, λένε ότι πήγε να εμβολίσει το περιπολικό, αυτά είναι υπηρεσιακά, δηλαδή αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως, προηγουμένως έχουμε μία παραβατική συμπεριφορά. Την οποία δεν θα την βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως», ανέφερε αρχικά.

Ο Άκης Παυλόπουλος παρενέβη τότε και του είπε ότι δεν έγινε μια οργανωμένη ληστεία και πως ήταν ένας πιτσιρικάς που έφυγε χωρίς να πληρώσει στο βενζινάδικο 20 ευρώ. Ο Άρης Πορτοσάλτε του απάντησε: «Τι την θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ τότε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ να κάνει την δουλειά της, θα κάνει την δουλειά της».

Και συμπλήρωσε: «Επαναλαμβάνω... Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη. Υπήρχε μία παραβατική συμπεριφορά. Δηλαδή τι θα κάνουμε τώρα; Όχι να αποφασίσουμε; Η υπερασπιστική τακτική όταν γίνεται πολιτική θέση στην «Αυγή» αρχίζει το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να σταυρώσει ποσοστό στις δημοσκοπήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news