Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Διπλοδεμένoι με χειροπέδες οι δυο επιβαίνοντες στο βυθισμένο αυτοκίνητο (upd - βίντεο)

Νεώτερη ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας 50 ετών και μία γυναίκα κοντά στα 70. Η ταυτότητα του άνδρα οδηγού εντοπίστηκε κατά την ανάσυρση των σορών και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα συνοδηγός να ήταν η μητέρα του. Το αριστερό χέρι του άνδρα ήταν περασμένο με χειροπέδες στο τιμόνι και το δεξί χέρι του επίσης δεμένο με χειροπέδες μαζί με το αριστερό χέρι της συνοδηγού. Το δεξί χέρι της γυναίκας είχε επίσης χειροπέδες που έδεναν στο τιμόνι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε πινακίδες από το Κιλκίς και ο 50χρονος φέρεται να το είχε αγοράσει πρόσφατα, αλλά δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. 

Επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εστίασης με φόντο τον Θερμαϊκό και τη συγκεκριμένη προβλήτα συμπλήρωσε στο GRTimes.gr πως όλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό όταν έφτασαν στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

«Πάνω στην Σκάλα κινούνται καθημερινά πολλά αυτοκίνητα, οπότε κανείς δεν πρόσεξε κάτι εκείνη τη στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στο περιστατικό, λένε πως είχαν τις ταυτότητές τους σε σημείο που να μπορούν να τους εντοπίσουν εύκολα… δηλαδή ήταν αρκετά συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό που έκαναν. Επίσης, στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά. Μόνο εγώ έχω δει δύο ή τρεις φορές να γίνεται ακριβώς το ίδιο».

«Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Προηγούμενη ενημέρωση

Ξεκαθαρίζουν τα πρώτα στοιχεία για τον θρίλερ που εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη μετά την πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας ανέφερε πως τα δύο άτομα, ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα περίπου 70 ετών, ήταν δεμένοι με 2 χειροπέδες. Με το ένα ζευγάρι ήταν δεμένοι μεταξύ τους και με το άλλο είχαν δεθεί με το τιμόνι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό ΙΧ του Λιμενικού.

Αυτή τη στιγμή οι σοροί έχουν ανασυρθεί όπως και το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν και τα στοιχεία του οδηγού. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη υπό ποιες συνθήκες συνέβη το δυστύχημα και γιατί το ζευγάρι ήταν δεμένο με χειροπέδες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι από το Κιλκίς.

Οι Αρχές αναμένουν την ταυτοποίηση των δύο θυμάτων.

Δείτε το βίντεο από το mega

 

Αρχικό κείμενο

Όπως μεταδίδει το Thestival, ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας ανέφερε πως τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ήταν δεμένα με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το grtimes, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό ΙΧ του Λιμενικού.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης