Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταδίωξη στο Πέραμα: Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι Ρομά και οι επτά αστυνομικοί

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι Ρομά που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ελεύθεροι και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, όπου ένας 20χρονος αθίγγανος έχασε τη ζωή του από τα αστυνομικά πυρά.

https://www.youtube.com/watch?v=c9CGXV-Lcfk

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την μαραθώνια απολογία τους, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ έναντι των επιβαινόντων στο όχημα, αν ο οδηγός του οχήματος δεν επιχειρούσε να τους σκοτώσει εμβολίζοντας τις μοτοσικλέτες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως είναι έμπειροι, μάχιμοι και με πολλά χρόνια υπηρεσίας, είχαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση της ανακρίτριας, δίνοντας πλήρως το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί στους δρόμους του Περάματος, με τους Ρομά να περνούν κόκκινα φανάρια, αλλά και τη στιγμή της συμπλοκής με τους δεκάδες πυροβολισμούς.

Μετά από μαραθώνια απολογία, οι αστυνομικοί βγήκαν από τα Δικαστήρια Πειραιά, με φίλους και συγγενείς να τους περιμένουν και να τους χειροκροτούν.

https://youtu.be/_zB7uS9CRm0

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ έναντι των επιβαινόντων στο όχημα, αν ο οδηγός του οχήματος δεν επιχειρούσε να τους σκοτώσει εμβολίζοντας τις μοτοσικλέτες τους.

https://youtu.be/9Fx7-phiDAg

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...