Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαϊν!

Ανανέωση 19:05

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, καθώς ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά.  

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές. 

Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του.

Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν ομολογούσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών, ακόμη και της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Τελικά, ωστόσο, ο δράστης -πλέον- της σοκαριστικής δολοφονίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο ομολόγησε το έγκλημα και αύριο, Πέμπτη 18.06.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Μάλιστα ανέφερε τα εξής: ''Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δεν το είπα για το παιδί''!  

Η Ελληνική Αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, το ανακοίνωσε κι επίσημα

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1405595345636184067

 

Αρχικό κείμενο  

 

 

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με το θρίλερ στα γραφεία της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, να συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα καθώς η αστυνομία ήθελε απαντήσεις έπειτα από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της Καρολάιν παραμένει ψύχραιμος και συνεργάσιμος με τις Αρχές, όμως οι απαντήσεις που δίνει στους ανθρώπους της Αστυνομίας για τη δολοφονία της 20χρονης συνεχίζουν να έχουν κενά. 

Η μαραθώνια διαδικασία συνεχίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, με την αστυνομία να αναζητά πειστικές απαντήσεις από τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί τις επόμενες ώρες ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο πιλότο. 


 
 Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό ο 32χρονος πιλότος  

 

Όταν το πρωί της Πέμπτης (17/06) έγινε γνωστό πως η Αστυνομία πήγε με ελικόπτερο στην Αλόννησο για να πάρει τον σύζυγο της Καρολάιν προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ήταν βέβαιο πως η υπόθεση ήταν έναν βήμα πριν την εξιχνίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως η μεταφορά με ελικόπτερο, δεν είναι μια συνήθης διαδικασία που ακολουθείται από την Αστυνομία, για να παραλάβει ένα απλό μάρτυρα. Οι Αρχές, προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ο 32χρονος σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Για το λόγο αυτό έστειλε ελικόπτερο από την Αθήνα που παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε μέσα σε λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ. 

 

«Για εμάς δεν είναι πια μάρτυρας ο πιλότος» 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, οι αστυνομικοί δεν έχουν πεισθεί από τις απαντήσεις του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τα ευρήματα των εγκληματολογιών εργαστηρίων και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Open, «για εμάς ο 32χρονος πιλότος δεν αποτελεί πια τον βασικό μάρτυρα στην υπόθεση».

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, πλέον για τους αστυνομικούς έχει ανέβει επίπεδο και δεν καταθέτει ως μάρτυρας, αλλά εξετάζεται ως ένα από τα πιο βασικά πρόσωπα που ενδεχομένως έχουν σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος δεν έχει καταφέρει να πείσει τους αστυνομικούς και να δώσει εξηγήσεις γύρω από τα νέα δεδομένα τα οποία έχουν προκύψει καθώς οι αξιωματικοί ζητούν από τον πιλότο να αφηγηθεί εκ νέου τι ακριβώς συνέβη στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές