Κοινωνία

Tα τελευταία τηλεοπτικά λεπτά του Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας στο σπίτι του στον Αλιμο, αφού είχε τελειώσει τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είχε συνομιλία με τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της 36χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, με θέμα την πρόταση του εισαγγελέα να δικαστεί η δράστις για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Δείτε τα τελευταία τηλεοπτικά λεπτά του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως τα ανέβασε -λίγα λεπτά πριν γίνει γνωστή η είδηση της δολοφονικής επίθεσης- ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Facebook. 

Μόλις τελείωσε την εκπομπή, ο Γ. Καραϊβάζ επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν στον χώρο της εκτέλεσης 17 κάλυκες. 

https://www.facebook.com/1501166080205630/videos/274200397523477

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...