Κοινωνία

Καλάβρυτα: Μεγάλη απάτη σε βάρος ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου

Μερικά από τα σπασμένα μιας σεζόν που πήγε ολόκληρη χαμένη λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού πίστεψε ότι θα έβγαζε η ιδιοκτήτρια μίας ξενοδοχειακής μονάδας στα Καλάβρυτα και δεν φαντάστηκε ότι ο υποτιθέμενος πελάτης θα της έπαιρνε και αυτά που είχε στην άκρη!

Όπως αναφέρει ο Μάνος Τσαγκαράκης για λογαριασμό του protothema.gr η ιδιοκτήτρια του καταλύματος χάρηκε όταν ο άγνωστος της τηλεφώνησε και της ζήτησε ένα δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις. Αφού συμφώνησαν στο ποσό των 1.300 ευρώ, ο «πελάτης» της είπε ότι θα επικοινωνούσε μαζί της ο λογιστής του, όπως και έγινε. Μόνο που ο λογιστής έπεισε την επιχειρηματία να καταθέσει στον λογαριασμό της τα χρήματα με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό».

Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή κι ο «λογιστής» προθυμοποιήθηκε να την καθοδηγήσει βήμα προς βήμα. Όμως, όταν τελείωσε η συναλλαγή, ο άγνωστος λογιστής αποδείχθηκε συνεργός του «πελάτη» και είχε καταφέρει να αρπάξει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της!

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...