Κοινωνία

Το ΑΣΕΠ βγάζει δύο σημαντικές προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις με θέσεις και για αποφοίτους Γυμνασίου

Προσλήψεις για μόνιμο προσωπικό θα περιλαμβάνουν δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα εκδοθούν άμεσα και θα αφορούν τα υπουργεία Ανάπτυξης και Παιδείας

Ειδικότερα μετά από πράξη έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού έτους 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 30-09-2020, εγκρίθηκαν να προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ , μεταξύ άλλων προσλήψεων και είκοσι δύο (22) θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Παράλληλα στις εγκρίσεις συμπεριλαμβάνονται εβδομήντα έξι (76) προσλήψεις σε κενές οργανικές θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στις παραπάνω προκηρύξεις που θα εκδόσει άμεσα το ΑΣΕΠ θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων προσλήψεις για τις ειδικότητες ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ και ΥΕ ΚΛΗΤΗΡΩΝ.

Οι προκηρύξεις ήδη έχουν φτάσει στο ΑΣΕΠ και θα σταλούν προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο ώστε να δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Στις προκηρύξεις θα καθορίζονται και οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, ενώ λίγο πριν την έκδοση θα κοινοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή και η κατανομή των θέσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ