Κοινωνία

Έγκλημα στη Μάνη: "Δυο ακόμη φορές είχε αποπειραθεί να την σκοτώσει"

«Τα περιστατικά έγιναν πριν από πολλά χρόνια» - «Ήταν καχύποπτος με τη θεία μου πιστεύοντας ότι αυτή είχε παράνομη σχέση ή ότι του κλέβει χρήματα από το μαγαζί»

Νέα στοιχεία, που συγκλονίζουν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στη Μάνη, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (22/11), όταν ένας 44χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα, μάλιστα μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους – ο 19χρονος γιος τους απουσίαζε και φέρεται να ήταν σε άλλο σπίτι-. Με τα στοιχεία να είναι εις βάρος του φερόμενου ως δράστη.

Αυτή τη φορά έγιναν γνωστές μαρτυρίες της δικογραφίας και το «dikastikoreportaz.gr» έχει στοιχεία από την κατάθεση της ανιψιάς της άτυχης Χρυσοβαλάντως Π., η οποία εργαζόταν και ως υπάλληλος στο super market του κατηγορούμενου συζυγοκτόνου.

Η γυναίκα αποκαλύπτει πολλές, άγνωστες, λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβαινε στην οικογένεια σε καθημερινή, σχεδόν, βάση. Όπως χαρακτηριστικά λέει, ο 44χρονος απειλούσε διαρκώς να σκοτώσει τη γυναίκα του, ενώ στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να την δολοφονήσει δυο φορές.

Η νεαρή κοπέλα η οποία ζούσε καθημερινά από κοντά τόσο τον θύτη, όσο και το θύμα, αναφέρεται στα ψυχολογικά προβλήματα του κατηγορούμενου επιχειρηματία ο οποίος, όπως λέει, είχε σταματήσει να λαμβάνει συστηματικά την αγωγή που του χορηγούνταν, καθώς είχε μειώσει τη δόση των φαρμάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάθεση που συγκλονίζει:

«Τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο ο γιατρός ο οποίος παρακολουθούσε τον κατηγορούμενο ο κ. Δ.Δ., του ελάττωσε τη δόση του φαρμάκου που έπαιρνε με αποτέλεσμα να είναι επιθετικός με την θεία μου και τα παιδιά του. Επίσης ήταν καχύποπτος με τη θεία μου πιστεύοντας ότι αυτή είχε παράνομη σχέση ή ότι του κλέβει χρήματα από το μαγαζί, καθώς και διάφορα άλλα τα οποία προφανώς δεν ίσχυαν.

Τους τελευταίους μήνες οι εντάσεις ήταν συνεχείς, διαρκώς απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και πριν από ένα μήνα, μετά από ένα μεγάλο καυγά ο θείος μου έδιωξε από το σπίτι τη γυναίκα του και αυτή ήρθε μαζί με την κόρη της στο σπίτι μας όπου έμειναν για δυο ημέρες. Μετά το περιστατικό αυτό σε επικοινωνία που είχε η θεία μου με τον ψυχίατρο, τον ενημέρωσε ότι ο άντρας της δεν λάμβανε τα φάρμακά του ως έπρεπε και εκείνος της απάντησε ότι εφόσον δεν τα παίρνει δεν μπορεί να την βοηθήσει», ανέφερε η ανηψιά του θύματος.

Όπως αναφέρει το «dikastikoreportaz.gr», σύμφωνα με τη νεαρή μάρτυρα μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η άτυχη 44χρονη απευθύνθηκε σε άλλο ψυχίατρο ο οποίος όταν έμαθε το ιστορικό του, καθώς και ότι είχε κυνηγετικά όπλα είπε ότι θα εισηγούνταν να ανακληθούν οι άδειες καθώς ήταν επικίνδυνο να κατέχει όπλα:

«Αυτό μόλις το έμαθε ο θείος μου δεν ήθελε να επισκεφθεί ξανά τον συγκεκριμένο ψυχίατρο, διότι θεωρούσε ότι ήταν καλά και δεν ήθελε να του πάρουν το όπλο. Ο θείος μου είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τη γυναίκα του άλλες δυο φορές. Τα περιστατικά έγιναν πριν από πολλά χρόνια.

Την πρώτη φορά προσπάθησε να την σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά της έναν μεγάλο αρκούδο, τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές. Την δεύτερη φορά την κυνηγούσε με μια καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του γιατρού για να σωθεί».

Η ανιψιά θύτη και θύματος κατέθεσε, μάλιστα, ότι κατά το παρελθόν ο 44χρονος ήταν βίαιος απέναντι και σε άλλα πρόσωπα όπως η αδερφή του.

Από την πλευρά του ο 44χρονος ο οποίος απολογείται την Παρασκευή (27/11) στον ανακριτή για το έγκλημα στη Μάνη, δηλώνει μετανοιωμένος ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι συνέβη. «Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στο χώμα και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα», είπε απολογούμενος στους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή μιλώντας στο «dikastikoreportaz.gr» ο συνήγορός του, κ. Λάμπρος Μπρεάνος, ισχυρίσθηκε ότι ο εντολέας του είναι συντετριμμένος ισχυριζόμενος ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα κάτι που θα προκύψει και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Υπενθυμίζεται ότι Λίγες ώρες μετά το άγριο έγκλημα που συντάραξε τη Μάνη, με τον 44χρονο επιχειρηματία που δολοφόνησε τη σύζυγό του, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του συζυγοκτόνου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο που είχε με μηχανή. Όπως μετέδωσαν το «Star» και το «Μega», τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/11) υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο ηλικιωμένος άντρας είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Το όχημα ανετράπη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...