σαμπουάν με αράχνη
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απίστευτο: Σε παιδικό σαμπουάν βρέθηκε αράχνη

Μια απίστευτη καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφίες ντοκουμέντο έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Youweekly.gr! Πελάτης της γνωστής αλυσίδας super market Lidl βρήκε μέσα σε συσκευασμένο γνωστό παιδικό σαμπουάν μια τεράστια αράχνη!

Πανικοβλημένη και απογοητευμένη η συγκεκριμένη πελάτισσα που τράβηξε η ίδια εκείνη ακριβώς την στιγμή από το κινητό της, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το συμβάν τηρώντας την ανωνυμία της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δηλητηριώδης αράχνες της Ελλάδας - Έρευνα με αφορμή την καταγγελία για τα Lidl

Οι αράχνες ανήκουν στα Αραχνοειδή όπου εκεί ανήκουν και τα ακάρεα, οισκορπιοί, οι ψευδοσκορπιοί και τα Solpugida. Οι αράχνες δεν είναι έντομα.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε αν το ζωύφιο που βλέπετε είναι αραχνοειδές ή έντομο απλά μετρώντας τον αριθμό των ποδιών του. Τα πρώτα έχουν οχτώ ενώ τα δεύτερα έχουν έξι. Άλλη βασική διαφορά είναι ότι τα αραχνοειδή έχουν ενιαίο κεφάλι και θώρακα, ενώ στα έντομα το κεφάλι είναι διακριτό από το θώρακα.

Οι αράχνες αρέσκονται στο ξηροθερμικό κλίμα. Εισέρχονται στα σπίτια για να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες και για εύρεση συντρόφου. Όλες οι αράχνες διαθέτουν δηλητήριο. Κάποια είδη έχουν ισχυρό, αλλά τα περισσότερα είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Χρησιμοποιούν το δηλητήριο επιθετικά για παράλυση του θηράματος και αμυντικά για να προστατευτούν όταν νιώσουν απειλή.

Οι αράχνες είναι χνουδωτές. Το σώμα τους καλύπτεται από τρίχες οι οποίες προκαλούν δερματικό ερεθισμό στον άνθρωπο. Όταν νιώσουν απειλή ξύνουν με τα πίσω πόδια τους τις τρίχες για να αμυνθούν. Διαθέτουν κλωστικές θηλές με τις οποίες δημιουργούν μεταξένιες ίνες που χρησιμοποιούν για την κατασκευή του ιστού και για τη δημιουργία κουκουλιών όπου εναποθέτουν τα αυγά τους. Οι αράχνες είναι γενικά ωφέλιμες καθώς είναι αρπακτικά και με την παρουσία τους σε ένα χώρο μπορούν να μειώσουν σημαντικά τους πληθυσμούς επιβλαβών εντόμων όπως μύγες και κουνούπια.

 

Είναι επιθετικό είδος αράχνης. Έχει μήκος 4 εκ. και μήκος ποδιών 10 εκ. Τα μακριά πόδια της τη βοηθούν να τρέχει πολύ γρήγορα. Σε αντίθεση με άλλες αράχνες δε δημιουργεί ιστό αλλά συλλαμβάνει το θήραμα κυνηγώντας το...

 

Η αράχνη αυτή δημιουργεί χωνοειδής ιστούς όπου παραμονεύει στο βάθος τους περιμένοντας κάποιο έντομο να πιαστεί πάνω στον ιστό. Κρύβεται σε ξηρολιθιές, σχισμές, τούβλα, λιθοδομές. Διαθέτει ισχυρό δηλητήριο νεκρωτικού τύπου που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο σε μικρά κατοικίδια.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από σούπερ μάρκετ των Lidl: Αράχνη σε συσκευασμένο παιδικό σαμπουάν

GALLERY

σαμπουάν με αράχνη
σαμπουάν με αράχνη
σαμπουάν με αράχνη
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...