Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

"Επί ποδός" η Μεσαρά: Θετικός στον κορονοϊό ο αντιδήμαρχος

Φουντώνει η ανησυχία στην περιοχή της Μεσαράς, καθώς όπως έγινε γνωστό δύο νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στην περιοχή. Το ένα μάλιστα αφορά γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα, Αντιδήμαρχο σε καίριο πόστο, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά το πλήθος των μετακινήσεων και επαφών που έχει αναφέρει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος γίνεται αγώνας δρόμου να ιχνηλατηθούν όλες εγκαίρως, Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για τη λήψη δείγματος προσήλθε απόψε στο ΠΑΓΝΗ και ο Δήμαρχος της περιοχής αφού είναι δεδομένο πως είχε συναντήσεις και συνεργασία με τον αντιδήμαρχο, ενώ βρέθηκε και στον ίδιο χώρο με το ηλικιωμένο ζευγάρι τις προηγούμενες ημέρες.

Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο έξω από τη μονάδα covid του ΠΑΓΝH καθώς έχουν προσέλθει  και άλλα άτομα, αρκετά στον αριθμό, τα οποία προήλθαν αυτοβούλως είτε μετά από προτροπή του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της διαδικασίας ιχνηλάτησης της Μεσαράς. Η νύχτα αναμένεται μακρά εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση των δειγμάτων που έχουν ληφθεί, τα οποία θα πιστοποιήσουν εάν και εκείνοι έχουν προσβληθεί από τον ιό. Με πρώτο εκείνο του Δημάρχου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ