περιπολικό
Κοινωνία

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο Βούλγαρων, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο Βούλγαρων, οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου από τον Πύργο Ηλείας.

Η Ελληνική Αστυνομία, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, δημοσίευσε τα στοιχεία της ταυτότητας, καθώς και τις φωτογραφίες των δύο κατηγορούμενων.

Πρόκειται για τους:

  • ATANASOV ANGEL του STOYANOV και της TEMENUZHKA , γεννηθείς στις 14-10-1997 στη Βουλγαρία
  • ATANASOV VASIL του STOYANOV και της TEMENUZHKA , γεννηθείς στις 16-05-2001 στη Βουλγαρία

Εις βάρος των δύο ανδρών, οι οποίοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, εκκρεμεί ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από κοινού.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Πύργου, προκειμένου να παράσχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, υπό καθεστώς απόλυτης ανωνυμίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...