Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη ήταν ο στόχος» - Συνεργό ψάχνουν οι Αρχές

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να ερευνά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το καυστικό υγρό στα χέρια της 35χρονης και αν τυχόν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα.

Όπως αναφέρει το MEGA, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν όλες οι καταγγελίες που είχαν γίνει τους προηγούμενους μήνες για ύποπτες κινήσεις κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε στην περίπτωση να υπάρχει συνεργός στην επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε στην Καλλιθέα η 35χρονη, αλλά και στην πιθανότητα η κατηγορούμενη, να στόχευε και σε άλλα πρόσωπα, πλην του θύματος.

Για την περίπτωση ύπαρξης συνεργού, ο κ. Λύτρας τόνισε πως η ανάκριση συνεχίζεται και πως «οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα από που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Πρέπει να ερευνηθεί αυτό και στη συνέχεια να δούμε, αν από εκεί που το προμηθεύτηκε γνώριζε αυτός/η τη χρήση για την οποία προοριζόταν».

Στη συνέχεια, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε πως: «η 34χρονη ήταν ο στόχος της, την περίμενε, την παρακολουθούσε. Είναι δεδομένο ότι η 34χρονη ήταν το θύμα. Όπως θεωρούσε ότι κινδυνεύει από την εντολέα μου, δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν μετά θεωρούσε ότι κινδυνεύει από κάποια άλλη».
 

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία για την 35χρονη από τις φυλακές

Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα, η 35χρονη που βρίσκεται στις φυλακές Θηβών είχε την πρώτη τηλεφωνική της επικοινωνία.

Η γυναίκα, μίλησε με την αδελφή της στο τηλέφωνο, ενώ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Aρχές.

Παράλληλα, έχει εκφράσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της.

Η κατηγορούμενη κρατείται με άλλες τρεις γυναίκες σε ένα κελί, και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ