Κοινωνία

Πανελλήνιες 2020: Με Ελεύθερο Σχέδιο συνεχίζονται οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.


Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται σήμερα με το Ελεύθερο Σχέδιο, ενώ ακολουθεί το Γραμμικό Σχέδιο (3/7). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

– Μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Σχέδια, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αρμονία, Μουσική Εκτέλεση και Αρμονία).

– Μέχρι τις 09:30 για το μάθημα των Αγγλικών, που έχει ώρα εξέτασης 10:00.

– Μέχρι τις 17:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 17:30 (Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και Μουσική Αντίληψη και Γνώση).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...