«Βοήθεια στο σπίτι»
Κοινωνία

«Βοήθεια στο σπίτι»: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Άρχισε από σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ στους δήμους για την εξυπηρέτηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου ΕΔΩ ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στις 14:00.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κωδικό τίτλου 306, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (βλ. προκήρυξη ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' - Σελ. 322).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...