Κοινωνία

Μενίδι: «Τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα» – Σκότωσε τη μάνα του κι άνοιξε ατάραχος την πόρτα στην θεία του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, το βράδυ στο Μενίδι, εκεί όπου ένας 34χρονος, σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Σύμφωνα με το Open TV, ο δράστης γύρω στις 22:20 μπήκε στο δωμάτιο της 54χρονης μητέρας του κι άρχισε να την μαχαιρώνει. Η γυναίκα πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί του και κατάφερε να κατέβει στον κάτω όροφο, ενώ είχε ενημερώσει για το συμβάν την ξαδέρφη της, που έσπευσε στο σπίτι για να την βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν έφτασε η ξαδέρφη της δολοφονημένης γυναίκας στο σπίτι της οικογένειας, της άνοιξε την πόρτα ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ατάραχος και πολύ ήρεμος. Τη ρώτησε μάλιστα, «τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα.» Η γυναίκα ωστόσο, ήξερε τι είχε συμβεί κι όταν μπήκε μέσα αντίκρισε την ξαδέρφη της να βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί το μοιραίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Open, ο 34χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ όπως καταγγέλλουν περίοικοι και συγγενείς, το ασθενοφόρο άργησε να έρθει (σ.σ: κατά πληροφορίες μία ώρα) με τη γυναίκα να είναι για αρκετή ώρα ζωντανή, όμως υπέκυψε στα τραύματα από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο γιος της.


Όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης
Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε τη μητέρα του 34χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε αργά χθες το βράδυ στο δωμάτιο της 54χρονης μητέρας του, στο σπίτι τους στο Μενίδι και τη δολοφόνησε με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Η άτυχη γυναίκα, πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή, πρόλαβε να ενημερώσει τηλεφωνικά συγγενή της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε τον 34χρονο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ